以色列联赛 第27赛季
论坛: 联赛论坛
讨论你的联赛,谁最有希望夺得联赛冠军,谁将升级或降级,各支球队在杯赛的状况。
עונה 9 (266)
הלכה לה העונה אחרי הפסד מעצבן בגביע אחרי הגרלה קשה בשלב הזה מול ריאל ירושלים, הובלתי פעמיים בהפרש של 2 שערים, פעמיים הם חזרו למשחק וניצחו לבסוף, הרבה בזכות ההרחקה של הבלם בתחילת המשחק
בליגה אין תלונות בינתיים אבל מצפים לנו 4 מחזורים כנראה נטולי נקודות
בליגה אין תלונות בינתיים אבל מצפים לנו 4 מחזורים כנראה נטולי נקודות
גם אצלי היה היום משחק אבל בליגה.
אני ממש מבסוט שניצחתי 5-0 בחוץ וגם שסופסוף ההגנה לא רק שלא חוטפת גולים...גם מבקיעה רביעייה!!!
ועוד מגן אחד שאין לו כדור אחד של כיבוש הבקיע 2 גולים מקרן!!!
והגול החמישי היה במזל.
אז אני שמח ואפילו מבסוט היום כי ניצחון 5-0 בחוץ על קבוצה לא פראיירית בכלל זה בשבילי טוב מאוד.
אני ממש מבסוט שניצחתי 5-0 בחוץ וגם שסופסוף ההגנה לא רק שלא חוטפת גולים...גם מבקיעה רביעייה!!!
ועוד מגן אחד שאין לו כדור אחד של כיבוש הבקיע 2 גולים מקרן!!!
והגול החמישי היה במזל.
אז אני שמח ואפילו מבסוט היום כי ניצחון 5-0 בחוץ על קבוצה לא פראיירית בכלל זה בשבילי טוב מאוד.
אכן תוצאה מרשימה מאוד!
תגידו, זה רק אני או שכמות השערים מקרנות במשחק מתחיל להיות ממש מוגזם?
תגידו, זה רק אני או שכמות השערים מקרנות במשחק מתחיל להיות ממש מוגזם?
כן, בגלל זה הוסיפו את היכולת של עוצר קרנות, שיהיו לקבוצות הרבה עוצרי קרנות כמות הגולים תרד משמעותית (לפחות במשחקים של קבוצות ברמה שווה).
בקרוב משחק שלי מול עופר ונקווה לא לחטוף עוד חמישייה, מחר הגרלת הגביע ואני יקווה ליריב סביר והכי חשוב שיהיה בבית שלי.
בקרוב משחק שלי מול עופר ונקווה לא לחטוף עוד חמישייה, מחר הגרלת הגביע ואני יקווה ליריב סביר והכי חשוב שיהיה בבית שלי.
בינתיים ניצחון מפתיע מאוד שלי על עופר, אחרי שבשנים הקודמות לפני כל המכירות לא התקרבתי לזה.
כרגיל במשחקים מסוג זה השוער שלי היה מצויין (אפילו יותר ממצויין), עם 10, השוער שלו לא משהו (ציון 5), וס"ך 5-3 לי.
לראשונה זה הרבה זמן שיחקתי עם רק 4 מגנים נגד קבוצה חזקה מאוד ויש תוצאות, למרות שאני לא בטוח כמה אני יוכל להסתמך על זה לעתיד, רק במזל לא חטפתי שישייה, בכלל לא הצלחתי לתקל אפילו את השחקנים שלו, רק 2 תיקולים בכללי ושניהם בוצעו על אותו שחקן, זה אומר של10 שחקנים לא הצלחתי לחטוף את הכדור (עופר לעומת זאת תיקל כמעט את מי שהוא רצה).
בכל מקרה זה מכפר על ההפסד הסתמי שלי לפרחי 1950 ועכשיו הצמרת נפתחה מחדש וגם אני קצת חוזר לאיים על מקום 3.
כרגיל במשחקים מסוג זה השוער שלי היה מצויין (אפילו יותר ממצויין), עם 10, השוער שלו לא משהו (ציון 5), וס"ך 5-3 לי.
לראשונה זה הרבה זמן שיחקתי עם רק 4 מגנים נגד קבוצה חזקה מאוד ויש תוצאות, למרות שאני לא בטוח כמה אני יוכל להסתמך על זה לעתיד, רק במזל לא חטפתי שישייה, בכלל לא הצלחתי לתקל אפילו את השחקנים שלו, רק 2 תיקולים בכללי ושניהם בוצעו על אותו שחקן, זה אומר של10 שחקנים לא הצלחתי לחטוף את הכדור (עופר לעומת זאת תיקל כמעט את מי שהוא רצה).
בכל מקרה זה מכפר על ההפסד הסתמי שלי לפרחי 1950 ועכשיו הצמרת נפתחה מחדש וגם אני קצת חוזר לאיים על מקום 3.
תיקו חוץ מכובד מול פינק עם כרטיס אדום לו והרבה מזל בצד שלי
אמנם הובלתי פעמיים אבל יתרון הבית והפרשי הרמות נראו על המגרש
הסקאוט אגב לא נתן לי שום סיכוי...
אמנם הובלתי פעמיים אבל יתרון הבית והפרשי הרמות נראו על המגרש
הסקאוט אגב לא נתן לי שום סיכוי...
בוודאי שאני מאוכזב מהמשחק מול מכבי בעיקר לאור העובדה שעליתי עליו בכל הפרמטרים החשובים (למעת שערים):
עשיתי יותר דריבלים 30:19 לי
עשיתי יותר תיקולים מוצלחים 12:2 לי
היה לי יותר קרנות: 12:3 לי (2 מתוך 3 הקרנות שלו היו שערים למרות שיש לי 3 בהגנה עם ההתמחות הרלוונטית)
והיה לי יותר בעיטות לשער 36:22
אבל בתוצאה... 5:2 לטובתו
אין מה לעשות, לפעמים השוער שלי כוכב ומביא לי נקודות שלא תמיד הגיעו לי, ולפעמים (וזה מה שקרה) זה להיפך.
אם אני מתעלם מהתוצאה ומסתכל על הדרך אז אני מרוצה
אם אני מסתכל על התוצאה ואובדן המקום הראשון - וודאי שאני מאוכזב
אבל זה בסדר, זה חלק מעונה - אי אפשר לנצח כל הזמן...
עשיתי יותר דריבלים 30:19 לי
עשיתי יותר תיקולים מוצלחים 12:2 לי
היה לי יותר קרנות: 12:3 לי (2 מתוך 3 הקרנות שלו היו שערים למרות שיש לי 3 בהגנה עם ההתמחות הרלוונטית)
והיה לי יותר בעיטות לשער 36:22
אבל בתוצאה... 5:2 לטובתו
אין מה לעשות, לפעמים השוער שלי כוכב ומביא לי נקודות שלא תמיד הגיעו לי, ולפעמים (וזה מה שקרה) זה להיפך.
אם אני מתעלם מהתוצאה ומסתכל על הדרך אז אני מרוצה
אם אני מסתכל על התוצאה ואובדן המקום הראשון - וודאי שאני מאוכזב
אבל זה בסדר, זה חלק מעונה - אי אפשר לנצח כל הזמן...
תם לו מחזור מלא בהפתעות, חיפה מאבדת 2 נקודות בבית לריאל ירושלים, פעמיים ביום אחד ריאל עושה תוצאה מצויינת בזכות אדום לקבוצה היריבה
אז אחרי ההפתעה הגדולה שסיפקה מכבי כבר התכוננתי לחזור למקום שאני מכיר כל כך טוב בשנתיים האחרונות אחרי משחק מול קבוצה שעל הנייר (ועל פי הסקאוט) ממש לא הייתה צריכה להיות לי מולה בעיה. וכשהתחיל המשחק עם גול מהיר זה היה נראה בדרך הנכונה אבל אז פתאום שער עצמי של המגן, לא חולפים להם עוד הרבה דקות והקשר המצויין שגם אחראי על הבעיטות החופשיות שלי מורחק והעניינים מתחילים להסתבך. נוסיף לכל זה את העובדה שהשוער שלהם (שהוא השוער החלש, נכון לעכשיו, בליגה) פתאום תופס יום גדול ובסופו של דבר אני צריך לשמוח מגול שוויון שמגיע 4 דקות לסוף. אוי ואבוי לי על שמחות כאלו.
ומזל טוב להפועל שתופסת את המקום הראשון. הכל בצמרת עדיין פתוח.
ומזל טוב להפועל שתופסת את המקום הראשון. הכל בצמרת עדיין פתוח.
כן, אין ספק ששיחקת יותר טוב, מצד שני זה היה ברור לי כשהצבתי מערך, במקום להתבנקר כמו מול חיפה הימרתי על הקרנות שלך ושמתי 2 מגנים אחוריים שהרחיקו המון בעיטות לקרנות (היו לך 36 לעומת 22 בעיטות, אבל אם מסתכלים על הבעיטות שהגיעו לשוער (זה אומר הגולים+ההצלות), אז היתרון שלך הוא "רק" 22-16 וזה כבר יותר צמוד, ושיחקתי בהתקפה רגיל.
אגב, אמרת שהיו לי 2/3 גולים בקרנות למרות שהיו לך 3 עם ההמתחות הרלבנטית, זה כמובן נכון, אבל שים לב שהשלושה הנ"ל לא מוקמו טוב: בקרן הראשונה, לא היה אף אחד מהם ששמר על החלוץ שלי (לרוב שחלוץ נוגח מקרן זה גול, אגב, מגיע כל הכבוד גם לחלוץ שלי שמככב בקביעות ועם ממוצע הרבה יותר טוב מעונה שעברה למרות שכרגע אין לי פליימייקר והקשר שמוסר את המסירה האחרונה אצלי בממוצע 1.7 מסירה פחות מעונה שעברה), בגול השני, דווקא המגן היחיד אצלך שאין לו את ההתמחות הרלבנטית נשלח לשמור על הירדני הגבוה (שסוף סוף כובש).
אכן, שמיטה מפתיעה מאוד של חיפה, מצד שני גם בסיבוב (13 מחזורים) כזה לא מגיע להם להיות לפני עופר, אז אם הם יהיו בשיוויון נקודות זה יהיה הוגן.
אבל חיפה עוד צריך לנצח את הפועל היום במשחק מעניין (בלי הקשר שהורחק).
בגביע הגרלות קלות יחסית ל4 הגדולות, חיפה יוכל לנקודם בירושלים ולשמחתו זה גם יהיה בבית שלו.
ועוד 4 ימים (ביום של המשחק שלי עם הפועל), יתחיל שלב הבתים באלופות, בהצלחה לכולם.
אגב, אמרת שהיו לי 2/3 גולים בקרנות למרות שהיו לך 3 עם ההמתחות הרלבנטית, זה כמובן נכון, אבל שים לב שהשלושה הנ"ל לא מוקמו טוב: בקרן הראשונה, לא היה אף אחד מהם ששמר על החלוץ שלי (לרוב שחלוץ נוגח מקרן זה גול, אגב, מגיע כל הכבוד גם לחלוץ שלי שמככב בקביעות ועם ממוצע הרבה יותר טוב מעונה שעברה למרות שכרגע אין לי פליימייקר והקשר שמוסר את המסירה האחרונה אצלי בממוצע 1.7 מסירה פחות מעונה שעברה), בגול השני, דווקא המגן היחיד אצלך שאין לו את ההתמחות הרלבנטית נשלח לשמור על הירדני הגבוה (שסוף סוף כובש).
אכן, שמיטה מפתיעה מאוד של חיפה, מצד שני גם בסיבוב (13 מחזורים) כזה לא מגיע להם להיות לפני עופר, אז אם הם יהיו בשיוויון נקודות זה יהיה הוגן.
אבל חיפה עוד צריך לנצח את הפועל היום במשחק מעניין (בלי הקשר שהורחק).
בגביע הגרלות קלות יחסית ל4 הגדולות, חיפה יוכל לנקודם בירושלים ולשמחתו זה גם יהיה בבית שלו.
ועוד 4 ימים (ביום של המשחק שלי עם הפועל), יתחיל שלב הבתים באלופות, בהצלחה לכולם.
וואו, לא יאמן מה שהולך בסין.
אני קורע את הליגה, וגם את הנוער עם 2 הפסדים בלבד בכל המסגרות כולל הנוער.
מקום 1 בליגה 4 בסין זה יפה...
אני קורע את הליגה, וגם את הנוער עם 2 הפסדים בלבד בכל המסגרות כולל הנוער.
מקום 1 בליגה 4 בסין זה יפה...
בשעה טובה חזרתי מחו"ל ואהיה מחובר עד סוף העונה
ואחרי התצוגה המבישה של הקבוצה שלי אתמול בבית פתאום הצגה במשחק החוץ היום מול הפועל (מוליכת הטבלה ערב המחזור). אמנם היה משחק די שקול אבל השוער שלי במשחק מצויין מנע מהחלוץ הטוב בליגה ומשאר השחקנים של הפועל להבקיע יותר משער אחד בעוד השוער של הפועל ביום לא מי יודע מה לא מצליח לעצור את הקשר הטוב בליגה (גם אם טבלת האסיסטים לא מעידה על כך) ואת הכובשים המצויינים שלי.
וכך אני סוגר ניצחונות חוץ הן על הפועל והן על מכבי ב 5 שערי הפרש, לא רע. חבל שדווקא בבית אני מפסיד לעופר ולא מצליח לנצח קבוצה הרבה פחות טובה משלי כמו ריאל ירושלים. בכל מקרה עדיין יש לנו ליגה מרתקת.
וכך אני סוגר ניצחונות חוץ הן על הפועל והן על מכבי ב 5 שערי הפרש, לא רע. חבל שדווקא בבית אני מפסיד לעופר ולא מצליח לנצח קבוצה הרבה פחות טובה משלי כמו ריאל ירושלים. בכל מקרה עדיין יש לנו ליגה מרתקת.