立陶宛联赛 第72赛季
论坛: 联赛论坛
讨论你的联赛,谁最有希望夺得联赛冠军,谁将升级或降级,各支球队在杯赛的状况。
Lietuvos lygos (I,II,III,IV) - 16 Sezonas (151)
buvo ir Hemminga, ir Vincent'as buvo online - jiems rašiau, jie dar ir po to buvo online, Vincent'as po to atsijunge, vel prisijunge ... bet niekas is 3 nei zodzio neatsake. bent kad ir tai, kad "nieko negalim padaryti" ....
Pats ne kartą buvau tokiose situacijose kitose sferose, tai manau galiu iš dalies juos pateisinti:
Kai gauni daug laiškų per dieną, sunku rasti laiko ir prisėdus į visus juos atsakyti. Dažnai prisijungęs atsakai tik į dalį pačių seniausių, kitus palikdamas vėlesniam laikui. Galbūt išvis jie pasijungė tik žaidimo tikslais ir neatsakė niekam. Tikrai nenoriu tikėt, kad tyčia ignoravo tavo laišką, ypač kai jis susijęs su žaidimo klaida. Bent jau dar nei karto nebuvau girdėjęs tokio bairio šitam žaidime.
Aišku durnai, kai šiai klaidai reikėtų skubaus ištaisymo nes mūsų rungtynės jau visai ant nosies, bet šiai akimirkai labai abejoju, kad jo sulauksim :(
Kai gauni daug laiškų per dieną, sunku rasti laiko ir prisėdus į visus juos atsakyti. Dažnai prisijungęs atsakai tik į dalį pačių seniausių, kitus palikdamas vėlesniam laikui. Galbūt išvis jie pasijungė tik žaidimo tikslais ir neatsakė niekam. Tikrai nenoriu tikėt, kad tyčia ignoravo tavo laišką, ypač kai jis susijęs su žaidimo klaida. Bent jau dar nei karto nebuvau girdėjęs tokio bairio šitam žaidime.
Aišku durnai, kai šiai klaidai reikėtų skubaus ištaisymo nes mūsų rungtynės jau visai ant nosies, bet šiai akimirkai labai abejoju, kad jo sulauksim :(
Atrašė Vincentas. Pasirodo, viskas kaip ir galvojom, dėl to, kad tu jį nusipirkai jau po 'atšaukimo'. Deja, tai netraktuojama kaip žaidimo klaida :/
savaitgalis čia niekuo dėtas, Hemminga - pagrindinis žaidimo kūrėjas - kiek stebėjau, prisijungęs nuolat! dabar taip pat!
ir pas mane savaitgalis! Ir šeimai jau ima atrodyti, kad aš esu priklausomas!
nuo šitos nesamonės ...
ir pas mane savaitgalis! Ir šeimai jau ima atrodyti, kad aš esu priklausomas!
nuo šitos nesamonės ...
http://rockingsoccer.com/en/soccer/forum/bugs/1?topic=51246&posts=2
Štai pilnas viešas jo atsakymas. Deja, kaip ir sakiau, tai netraktuojama kaip žaidimo klaida :/
Štai pilnas viešas jo atsakymas. Deja, kaip ir sakiau, tai netraktuojama kaip žaidimo klaida :/
Mano manymu tuos play-offus išvis reiktų panaikint ir sukurt kitokią sistemą. Nes visų pirma jie prasideda kaip ir tarpsezoniu, kada visi pradeda dėti naujo sezono gaires pardavinėdami/pirkdami/nuomodami žaidėjus. Aš dabar išnuomavęs 2 žaidėjus į moldovos lygą. Vienas žaidėjas kaip tik padėjo laimėt atkrintamasias. Esmė, kad turiu laukti dar 2 dienas iki kol jie sugrįš, kad galėčiau kažką išnuomoti arba idėti tuos pačius žaidėjus pardavimui. Kas užtrunka laiko ir finiše gali būt taip, kad nieko neišnuomosi. Jau geriau padarytų tarpsezoniui kokias draugiškas taures ir panaikintų playoffus.
Tiek Hemminga, tiek Vincentas abu yra žaidimo kūrėjai, tad tikrai nėra jokio skirtumo kuriam rašysi. Aš drauguose tik Vincentą prisidėjęs, tai kažkaip su juo ir kontaktuoju visad jei išpuola kokie klausimai skubesni.
Bet kaip ir sakiau, tai, kad jie prisijungę, nereiškia, kad būtent šią akimirką skaito laiškus ir atrašinėja. Ypač dabar kai naujai įdiegta staff sistema, tikiu, kad tikrai nemažai laiškų sulaukia, skaitau ir taip mes dar atsakymo čia greitai sulaukėm, nors ir ne tokio, kokio tikėjomės.
Bet kaip ir sakiau, tai, kad jie prisijungę, nereiškia, kad būtent šią akimirką skaito laiškus ir atrašinėja. Ypač dabar kai naujai įdiegta staff sistema, tikiu, kad tikrai nemažai laiškų sulaukia, skaitau ir taip mes dar atsakymo čia greitai sulaukėm, nors ir ne tokio, kokio tikėjomės.
atrašė Vincent'as:
Any NT player is unavailable on any NT day, whether the team plays a match or not.
You recently bought this player. Normally if you go into playoffs your players are removed from their national teams but not if you buy them after the playoffs start.
Any NT player is unavailable on any NT day, whether the team plays a match or not.
You recently bought this player. Normally if you go into playoffs your players are removed from their national teams but not if you buy them after the playoffs start.
Apuokai, aš irgi išties pritarčiau panaikinimui play-off'sų arba bent jau, kad jie būtų kažkaip suorganizuoti jog greičiau įvyktų. Nes dabar tai tikrai per daug užsitęsia visa tai, kol kitos komandos ruošias kitam sezonui, lošia draugiškas, parduoda/perka/nuomojas žaidėjus, tu esi surištom rankom, nes lauki play-offsų. Tuolab, kad futbole realybėje tikrai nėra daug šalių, kur playoffsai vyktų.
EDIT: Taip, CHAosai. Anksčiau jau pasidalinęs buvau jo atsakymu.
EDIT: Taip, CHAosai. Anksčiau jau pasidalinęs buvau jo atsakymu.
Galėtų padaryt, viskas priklausytų nuo to kiek taurei buvo pažengta toli.
Pvz: Justas nuėjo taurėjo nužygiavo iki aštunfinalio, o chaosas iki finalo.
Tai Justas lygoje užėmęs priešpaskutinią vietą( žaidimas atkrintamosiose) automatiškai kristų žemyn nes chaosas toliau nužygiavo taurėje be jokių atkrintamūjų.
Pvz: Justas nuėjo taurėjo nužygiavo iki aštunfinalio, o chaosas iki finalo.
Tai Justas lygoje užėmęs priešpaskutinią vietą( žaidimas atkrintamosiose) automatiškai kristų žemyn nes chaosas toliau nužygiavo taurėje be jokių atkrintamūjų.
nesupyk, Justai, bet pasakysiu riebiai: man giliai px, ką tu sakai! Šiuo atveju tu esi suinteresuotji pusė!
parodykite kur taisyklėse apie tai parašyta- konkrečiai apie šį mano atvejį - kai žaidėjas nuperkamas jau nustačius play-off'ų laiką - ir aš nutilsiu!
parodykite kur taisyklėse apie tai parašyta- konkrečiai apie šį mano atvejį - kai žaidėjas nuperkamas jau nustačius play-off'ų laiką - ir aš nutilsiu!
Arba tiesiog paskutinės dvi I-os lygos komandos krenta žemyn, pirmos dvi II-os kyla aukštyn ir nereikia jokių playoffsų.
Justai,
Arba taip, būtų gana teisinga.
Chaosai,
Čia nei adminų, nei Justo kaltė. Tiesiog čia yra paprastas design fault taip vadinamas. Kuris nėra sistemos traktuojamas kaip klaida, nors iš tikro yra :D
Arba taip, būtų gana teisinga.
Chaosai,
Čia nei adminų, nei Justo kaltė. Tiesiog čia yra paprastas design fault taip vadinamas. Kuris nėra sistemos traktuojamas kaip klaida, nors iš tikro yra :D
CHAosai, nereikia čia putotis, tuo labiau prašyt mano pagalbos, o paskui siuntinėt į visas puses.
Nors mano komandai tai ir naudinga. Kaip bendruomenės administratorius ėmiausi visų veiksmų, kad spėtume išspręsti šią problemą, nebūčiau daręs ar sakęs nieko kitaip, jei play-offsus žaistum ir prieš kokią kitą komandą.
Kaip ir sakiau, pats maniau, kad tai yra žaidimo klaida. Ir taisyklėse tikrai niekur nieko apie tai nėra užsiminta. Man ir dabar tai atrodo nesąžininga, kad tau neleidžia naudot šito žaidėjo, bet tai matyt bus vienas iš tų aspektų, kuriuos tiesiog turėsim atsimint, kad neužsimautume sekantį kartą. Tau žinoma situacija durniausia, nes tu vienintelis nuo to nukentėjai.
Nors mano komandai tai ir naudinga. Kaip bendruomenės administratorius ėmiausi visų veiksmų, kad spėtume išspręsti šią problemą, nebūčiau daręs ar sakęs nieko kitaip, jei play-offsus žaistum ir prieš kokią kitą komandą.
Kaip ir sakiau, pats maniau, kad tai yra žaidimo klaida. Ir taisyklėse tikrai niekur nieko apie tai nėra užsiminta. Man ir dabar tai atrodo nesąžininga, kad tau neleidžia naudot šito žaidėjo, bet tai matyt bus vienas iš tų aspektų, kuriuos tiesiog turėsim atsimint, kad neužsimautume sekantį kartą. Tau žinoma situacija durniausia, nes tu vienintelis nuo to nukentėjai.