Ir bēdīgī ierīt spēli no spēles, tas ir fakts, es pats esmu to pieredzējis, bet visiem noteikumi ir vienādi. Bieži vien mēs salīdzinam spēlētājus ņemot vērā zvaigžņu faktoru, bet es jau savā 3. sezonā sapratu ka tas ir pats maldīgākais kritērijs. Ir jāskatās katras pozīcijas primārās un sekundārās prasmes, kā arī īpašās prasmes.
Vizuāli mana komanda neizskatās nekas dižs, bet mana šī komanda ir mērķtiecīgi veidota un saspēlēta. Pēc zvaigžņu rādītāja es neesmu nekas dižs, bet tas tāpēc ka lielākajai daļai nav sakačāts nekas lieks.
Es nesaku ka kādam ir vāja komanda vai nepareizi trenēta, vienkārši ka ir jāsaprot kas ir galvenais katras pozīcijas spēlētājam. Katru gadu būs komandas kas ies uz augšu, kas ies uz leju un tādas kas tusēsies pa vidu. Ir jau protams randoms, es arī esmu atrāvis sarkanās un dzeltenās šosezon, kā arī pret mani spēlētāji ir zaudējuši praktiski uzvarētu spēli randoma dēļ. Bet jāsaka kā ir - futbols ir skaista spēle jo var notikt jebkas. Ja šis randoms nebūtu tad tik pat labi varētu tikai skautot...