波兰联赛 第22赛季 [4.3]
论坛: 联赛论坛
讨论你的联赛,谁最有希望夺得联赛冠军,谁将升级或降级,各支球队在杯赛的状况。
KOLEJNE SEZONY W RS.....<55>...... (148)
Adrian no nie wierze co widze z Biłgorajem takie rzeczy
Seba667 za dużo eksperymentów ze składem i no niestety tak słaby wynik , dałem pograć kilku juniorom , z czego jeden strzelił bramkę ale ogólnie z postawy moich piłkarzy nie jestem zadowolony.
Ja też nie spodziewałem się remisu tyle sytacji bramkoowych miałem a PZP z 3 sytuacje znowu nie potrzebnie uzywałem strategii
Co to dziś za kolejka była ,a wiele sie działo. Więc zacznijmy. Lider Arkonia jak na lidera przystalo wygrał swoje spotkanie. Później mielismy dwa mecze z botami wiec za wiele nie ma co tu opisywać więc to było by na tyle ;). Następnie mamy małe szaleństwo w wykonaniu nowego zespołu Czarni Olecko (brawa dla nich) zremisowali mecz z wiele lepsza drużyną. Następne spotkanie to podział punktów pomiedzy KKS Sandecja a Stal Nowiniak. Mecz na szczycie tabeli na korzyść DragonS wygrany z wiceliderem 3-1. No i wkońcu doszliśmy do ozdoby dzisiejszego dnia meczowego a mianowicie do meczu Warty z PZP i cóż tam za dramaturgia się wydarzyła , czerwona kartka w pierwszej połowie zawodnika Warty ale to nie pozwoliło na strach w oczach piłkarzy Warty do przerwy mieliśmy jeszcze po jednej kontuzji w obu zespołach ,nic trudno trzeba było grać dalej i do przerwy mieliśmy wynik remisowy 2-2. Druga połowa zaczeła się od mocnego uderzenia zawodników Warty już niespełna po 2 minutach gry Warta prowadziłą 3-2 , wyszli jakby nie mieli skropułów i nie grali wcale w 10. I można powiedzieć jedynie co jeszcze wydarzyło sie w drugiej połowie to to iż pod koniec spotkania kolejny zawodnik Warty uległ urazowi i szczęście w nieszczęści okazało sie że to Warta wyszła zwycięsko z tego spotkania. Na koniec chciałem dodać żeby nie było że boty nie są ważne to ostatnim spotkaniem było akurat walka dwóch druzyn botów i nie było byle jakiego spotkania bo moża rzec że było brutalne dużo fauli ,kartek ale ostatecznie wynik spotkania 2-3 na korzyść Bilgoraj.
Dziękuję za przeczytanie ,mam nadzieję że się wszystkim podobało i może w przyszłości zapraszam na więcej :)))
No no KT77 nie myślałeś kiedyś by relacjonować spotkania te prawdziwe , muszę przyznać że jak zacząłem czytać to czytałem z zaciekawieniem i od początku do końca:-) czekam na więcej takich relacji z meczów naszej ligi :-) także u mnie masz dużego plusa za ten komentarz dotyczący tej 15 kolejki :-)
Jednym słowem Biłgoraj złapał wiatr w żagle po remisie w poprzedniej kolejce z Wartą :-)
No coż nie było powtórki z pierwszej kolejki i dwucyfrówki nieustrzeelili chlopacy :D:D:D:D:D Ale wynik i tak do przyjęcia :)))))
Szkoda tylko mi Filippo Chiellini że sobie nie postrzelał :DDDD
Zapraszam do turnieju :)
https://rockingsoccer.com/pl/pilka+nozna/friendlies/friendlycups/cup-54529
dziękuje bardzo ale juz mialem turniej w LKS CUP w tym sezonie a koncowke zostawiam na lige powodzenia :)
Spoko ale zapraszam na kolejną edycje jak bedzie :)
I jeżeli ta się uda to bedzie też puchar dla juniorów mam nadzieję że dołączą ludzie :)
No no no gratki dla Czarnych Olecko trochę sobię postrzelali :P
Może pytanie z innej beczki .. jaki zamierzacie wygenerować dochód w tym sezonie RS? ja mam prognozy na ponad 200 mln.