波兰联赛 第57赛季 [2]

论坛: 联赛论坛 rss-feed

讨论你的联赛,谁最有希望夺得联赛冠军,谁将升级或降级,各支球队在杯赛的状况。

返回论坛首页

[Sezon IX] Ogólna dyskusja. (125)

pl St. Pauli >> 星期六 五月 17 - 18:38
Czorny gratuluję a ja witam moich starych znajomych i graczy, z którymi jeszcze nie miałem okazji grać ;)
Ten spadek szczerze powiem nawet ucieszył mnie. Jakaś zmiana pokoleniowa w klubie może nastąpi i młodzi częściej będą wchodzić.
Już nie mogę się doczekać startu ligi!

Ave GKS!
pl St. Pauli
尚未出师
注册于2013-06-01
pl Sidney68 >> 星期六 五月 17 - 22:53
Też witam wszystkich starych i nowych graczy. 7 sezonów grałem w tej lidze (od samego początku),potem awans do 3 ligi na dwa sezony i teraz powrót. Mam nadzieję,że na kolejne 7 sezonów ;D Ten sezon mi wyszedł. W U-21 nie przegrałem meczu,mój bramkarz został królem bramki,inne statystyki też cieszą. Zawodnicy podtrenowani odpowiednio na 2 ligę. Stadion buduje się na 20k,popularność przekroczyła 500k. Nie ma co narzekać. Czekam na początek sezonu. Cały czas opłakuję Pawiany i Juvenię bo miały tu być 4 ekipy z Łodzi a są 2 ;C Ale za to w 3 lidze będą 3 łódzkie drużyny. Gdyby wszyscy awansowali za sezon to 2 liga zamieniłaby się w łódzką okręgówkę ;D Na razie trzeba patrzeć na siebie. Powodzenia wszystkim !!!
@Patryk
Miałeś więcej szczęścia grając jako GKS Tychy...może wrócisz do korzeni i starej nazwy ?
pl Sidney68
小有名气
注册于2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl St. Pauli >> 星期天 五月 18 - 05:48, 已编辑 星期天 五月 18 - 05:48
Sidney zastanawiałem się właśnie nad tym czy powracając do 2 ligi nie zmienić aby nazwy na tą starą. I wiesz tak zrobię :)
pl St. Pauli
尚未出师
注册于2013-06-01
pl Damiano >> 星期天 五月 18 - 06:02
No to dla mnie jest to nie mała niespodzianka, ten awans Radomiaka. Gratulacje dla Czornego.Po tych spadkach i awansach strasznie na sile zyskała 2 liga. W tym sezonie chcę dać więcej szans grania młodym chłopakom, jednak zastanawiam się powoli patrząc na siłę drużyn, czy to nie będzie dla mnie zgubne.
Po zamknięciu okna transferowego zrobię ranking, który pełni rolę statystyczną, jednak może stać się pomocny dla niektórych zespołów.
pl Damiano
小有名气
注册于2013-10-31
pl Sidney68 >> 星期天 五月 18 - 08:00
Witam i zapraszam do nowego tematu,bo nowy sezon można uznać za otwarty ;D Jak widać mamy z Patrykiem pokrewieństwo dusz. Dzięki za nową-starą nazwę ;D
pl Sidney68
小有名气
注册于2013-01-26
pl ŁKS Łódź