Damiano >>
星期四 三月 19 - 17:08, 已编辑
星期四 三月 19 - 18:09 Fajnie teraz się czyta oczekiwania przedsezonowe. Zmarek liczył na utrzymanie po barażach, a ma szanse grać w europejskich pucharach. Sporym zaskoczeniem jest miejsce barażowe o utrzymanie FC Siemowo, na pewno liczyli na więcej.Naturalnie Gothart-a nie dotyczą żadne przewidywania i oceny zespołu bo On akurat to w tym sezonie rozwalił system :) Że zdobędzie mistrza to w życiu bym nie pomyślał i jeszcze z taką przewagą nad resztą stawki. Gamonie na miarę oczekiwań, choć patrząc na ich skład to myślę że w następnym sezonie mogą się włączyć w walce o pudło. Jednej rzeczy tylko nie mogę rozgryźć. Dlaczego Gwardia z takimi piłkarzami osiąga tak słabe wyniki... Co jest przyczyną nie wiem i nie mogę się tej przyczyny doszukać :) Ktoś podpowie?? :)
P.S. Zobaczcie moją ostatnią bramkę w tym sezonie i nie chodzi że to znów* w 92min, a że pomocnik podaje do napastnika ten oddaje do pomocnika który od razu oddaje strzał i strzela bramkę. Mieliście coś takiego... bo ja widziałem to pierwszy raz...