Faciliteter: Scout kontoret

Scout kontoret har følgende funktioner:

- Det giver dig mulighed for at søge efter spillere på transferlisten.

- Det giver dig mulighed for at lave computer analysere af de kommende kampe.

- Det giver dig mulighed for at holde styr på et antal spillere som du er interesseret i.

Du skal have et stadion og et træningsanlæg og du skal have afsluttet første del (15 punkter) af opstartstesten før du kan bygge et scout kontor.

Transferliste

Hos scouten kan du lave en profil du søger efter på transferlisten. Jo højere niveau din scout har, desto flere søge muligheder er der tilgængelige

For hvert niveau på dit scout kontor kan du vælge en region, som du ønsker at søge i. Den første region er altid den din liga hører til i. Øvrige regioner tager 24 timer at tilføje din liste af regioner. Efter de 24 timer har du mulighed for at se spillere fra ligaer i den nye region.

Spillere liste

Når du har et scout kontor får du en knap på spillernes oversigts side, hvor du kan tilføje spilleren til din observationsliste. Disse spiller vil blive fremhævet med fed skrift i kampe og er lettere at finde senere. Dette kan være nyttigt, hvis du finde en spiller du er interesseret i at købe, men ikke har pengene lige nu. Jo højere niveau dit scout kontor har, desto flere penge kan du sætte på observationslisten.

Computer analyse

Computer analyse giver dig mulighed for at teste dine opstillinger i mod den opstilling din modstander brugte i sidste kamp. Hver gang du bede om en analyse, bliver der vist resultatet af 5 simulerede kampe. Dette kan give dig en ide om hvordan du vil klare dig i kampen.

Denne funktion giver dog kun et groft estimat, din scout kan ikke forudsige fremtiden. Der er ingen garantier at kampen vil ende som analysen forudsiger. Du ved aldrig hvilken opstilling din modstander faktisk kommer med og udmattelse og skader er ikke med i beregningerne.

Ikke desto mindre er det et meget brug bart værktøj til at identificerer styrke og svagheder i din trup.