Тони, честит да ти е, аз смятам, че е много добре, защото въпреки 5.25 таланта, има атрибут Лоялен, което според мен е един от най-хубавите в играта, наред с новия Интелигентен.
Ето на това му викам суперталант. И е от 8-мо ниво академия. Що на мен не ми се падна такъв
Продаден за 410мил. Някои трябва да продаваме титуляри за да можем да си позволим да строим, а тоя италианец вече има толкова пари, че не може да ги изхарчи. Няма справедливост:)
Честито и на двама ви :)) Интересно ми е дали и колко 'талант' сте посочили като важно.
Хубавото е, че играчите са българи. В момента има към 20 наистина активни мениджъри с високо ниво на Младежка школа. Така че след 7-8 сезона националният ни отбор ще е съставен от суперталанти ;)
Прав си сима, но по-важно е тренировъчния, защото сме виждали по над 3 златни талант от 6 ниво академия, но развиван на нисък тренировъчен е по-зле развит от нормален играч от 8 академия и 10 тренировъчен. Все пак имаме няколко много добри играчи, като пример се сещам за играча на Lovechpool, който е със всичко златно.
Ще съживя малко темата: http://rockingsoccer.com/bg/soccer/info/player-911285
Бих го развил като защитник, дефанзивен халф или чист халф.
Не знам дали някой има наблюдение какво е положението със суперталантите в България, колко защитници/халфове/нападатели се развиват в момента.
Моята идея е да се координираме малко, да не се окаже, че накрая сме с 11 халфа и нападателя.