League of Estonia season 51 [3.2]

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

Hooaeg 21 (102)

ee onuelver >> saturday february 6 - 16:51
Kahju et Gaga enam teises pole- üks mu lemmikvastaseid oli.
ee onuelver
User
Registered2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee djdurex >> monday february 15 - 11:54
Täitsa normaalselt seni läinud.
ee djdurex
User
Registered2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee Balthazor >> monday february 15 - 21:03
Päris ilus algus jah. Kõige tähtsam, et said tõsisemad ründajad ning tänavu tuleb ka väravaid. Ei imestaks, kui jääksidki 3 sekka püsima, sest Kiievi koosseis on pisut vanavõitu ning juba näidanud end haavatavana, kuigi muidu tükk paremate meestega kui sul.
Saad ehk TC9 raha kokku ja siis võid hakata sisse ostma tõsiseid noori, kellega hakata ülespoole pürgima.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee djdurex >> thursday february 25 - 08:07
Se eilne mäng küll normaalne pole- 0:0 Paidega :(
ee djdurex
User
Registered2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee onuelver >> thursday february 25 - 14:42
Ära rombi väga kasuta. Miskipärast ei toimi siin väga hästi ja vähendab kõvasti su ründevõimet. Ma vanasti kasutasin ja võitsin nõrku botte vaid mingi 2-0 tüüpiliselt. Sul ju kah lööke väravale kodus nõrga vastu võrdselt ehk pealtnäha nagu igati õige et viiki läks. Liiguta või mõni äärtest ründavaks poolikuks ära AM kõrvale. Siin töötavad ebaloogilised asjad vahest kuradi hästi. Küsi meie õpetajalt kasvõi :) olen koos temaga mõndagi katsetanud ning tema jooni on juba ka sinu satsis näha mis töötavad.
ee onuelver
User
Registered2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> tuesday march 1 - 21:50
GoGoGo on nüüd 18 mängu järjest võitnud. Alustas muide nagu mullunegi võitja, kaotusega Navile.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee djdurex >> monday march 7 - 11:44
Viigid võtavad ikka rängalt punkte maha, mul oli 3 viikki ja võit 4 mängust ja jäin kohe nii maha. Aga neljas pole ka paha koht.
ee djdurex
User
Registered2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee Balthazor >> monday march 7 - 17:40
Iga viik ju 2 punkti vähem kui võit: sa said 6 punkti ja teised konkurendid 3 võidu ja 1 viigi eest 10 punkti, nii tekkiski 4 punkti vahet. Pole võimatu, et teed neljandate kohtade punktirekordi isegi, pean oma Excelit uurima, palju senine on.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee djdurex >> thursday march 10 - 07:31
Se pole ju normaalne http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/match-7401938 Ma pidanuks selle suurelt võitma.
ee djdurex
User
Registered2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee Balthazor >> thursday march 10 - 18:21
Põhjuse leiad onuelveri viimasest postitusest. Sa polnud tast nii tohutult parem, et saanuks rombi lubada, see nudib miskipärast väravavõimalused nulli lähedale. Statistika järgi justkui võrdsete mäng. Mul rombiga alates 14. hooajast eranditult halvad kogemused nagu näiteks 4 mängu peale kokku 3 väravavõimalust teiste nõrgemate vastu. Ning ma ei saa siiani aru, miks romb nii halvasti mõjub. Isegi 5-3-2 kahe DM-iga tundub siin mängus ründav formatsioon rombiga võrreldes.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee djdurex >> tuesday march 15 - 09:50
Mida ma Paide vastu valesti tegin?
ee djdurex
User
Registered2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee Balthazor >> tuesday march 15 - 21:18
Ei pruukinud midagi teha, lihtsalt tüüpiline ebaõnn: vastased löövad ära oma ainsa võimaluse ja veel halvemal juhul teeb nende 4* värku üle 10 tõrje- selliste mängude näiteid on Globalis Frustration Thread täis. Sul õnnestus vähemalt ise ka värav lüüa ning punkt päästa.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee djdurex >> monday march 21 - 11:48
Ning nende lollakate viikide taha jäi kolmas koht. Küll tolle ka varsti ära võttan. Paar paremat noort ka soetada lisaks.
ee djdurex
User
Registered2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee djdurex >> thursday march 31 - 13:02
Jess, sain omad laenud kätte ja noorte karikas ühe laenuga edasi!
ee djdurex
User
Registered2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee Balthazor >> thursday march 31 - 20:12
Juba kolmandas liigas leiab mängu, kus ei käi ükski eestlane platsil :D
http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/match-7849655
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn