League of Israel season 13

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

עונה 7 (137)

il AP >> sunday december 22 - 13:19
אין מה לעשות, נשארנו תלויים במכבי בהפועל תל אביב בחיפה ובעופר.
il AP
Newbie
Registered2013-06-19
il ofer cohen >> sunday december 22 - 15:19
היתה לך הופעה מכובדת
אבל אין מה לעשות
הפולנים יותר טובים ממך
אם היית עובר אותם זה היתה סנסציה שלא היית אחוק ממנה
לא הגעת, לא נורא.

הלוואי ואני טועה אבל אני מעריך שלא נצליח להחזיק מעמד לאורך זמן במקום השלישי,
אם כי כמה שאפשר - גם טוב
il ofer cohen
Newbie
Registered2013-02-05
il basta >> sunday december 22 - 16:13
חבל - מידפילד היו מאוד קרובים.
ואני לא כל כך מסכים עם עופר - אני מאמין שהוא וחיפה כרגיל יגיעו לפחות לרבע הגמר, אני מקווה להעפיל לשלב הבתים באלופות, לסיים שלישי ולהתקדם בליגה האירופית, וגם מכבי אני מאמין שישחזר את העונה הקודמת באירופית - וזה ישאיר אותנו במקום השלישי.
מקווה...
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> sunday december 22 - 16:26
מקווה גם.

העונה עוד יהיה לנו יחסית קל, אבל עונה הבאה ששבדיה יצמצמו אוטומטית פער של 8.8 נקודות מאיתנו (כי הישגי העונה השנייה נמחקים), ולנו יהיו 7 קבוצות כבר יהיה יותר קשה.

אבל קודם נשמור על זה העונה, חושב שיש סיכוי וזה קודם כל תלוי בנו.
il Jordy Cruijff
Newbie
Registered2013-04-08
il joest5 >> sunday december 22 - 18:56
קודם כל לגבי מידפילד אז מצטרף לדעות לפני לגבי ההופעה המכובדת. אין ספק שהוא שיחק מול יריבה שעדיפה עליו בהרבה ובל זאת הצליח לסחוב אותה להארכה במשחק השני. חבל להגיע כל כך קרוב ולא לעבור אבל בהחלט הופעה מכובדת.

לגבי המקום השלישי אז לצערי אני נאלץ להסכים עם עופר. לדעתי ההצלחה המאוד גדולה של הקבוצות הישראליות בעונה שעברה קצת סינוורה אותנו.
באשר לי ולעופר אז אין ספק שיש לנו קבוצות חזקות שיכולות להגיע רחוק אבל פרט לנו יש עוד 10-12 קבוצות ברמה פחות או יותר שווה ובמפגש מול אחת מהן אחת מאיתנו או שתינו מסוגלות להפסיד גם בשמינית הגמר. בעונה שעברה הלך לנו טוב מולן (לא בכל יום עופר ינצח 4-0 את לוסט קיז), לא כל עונה יילך ככה. גם אם נגיע לרבע זה עדיין יהיה פחות מעונה שעברה, לשחזר גמר וחצי גמר כבר יהיה מאוד מאוד קשה.
באשר להפועל ת"א אז קשה לאמר. היא מסוגלת לסיים שנייה בשלב הבתים של ליגת האלופות (אם תגיע לשם) כמו שהוכיחה בעונה שעברה אבל עם בית קשה היא גם יכולה לסיים רביעית ולסיים את הקמפיין. יכול באמת להיות שהטוב ביותר עבורה יהיה לסיים שלישית, בליגה האירופית היא יכולה להגיע רחוק.
לגבי מכבי אז היא במצב הטוב ביותר מבין ארבעתנו כי אם בעונה שעברה ההגעה לשמינית הגמר היתה מעבר לציפיות העונה זה כבר תוצאה די מצופה ממנה. יחד עם זאת יש הגרלה ועם חוסר מזל היא יכולה גם להיות מודחת לפני (כמו גם להגיע רחוק יותר).
לסיכומו של דבר לא בכל עונה נצליח לנצח את הקבוצות השוות לנו (ולעיתים גם טובות מאיתנו) ולפעמים אף נפסיד לקבוצות חלשות יותר. שנה שעברה כמעט הכל הלך, קשה להאמין שנוכל לשחזר את זה. אז על המקום השלישי אולי נצליח לשמור עוד עונה (אם לא תהיה לנו עונה רעה, מה שאף אחד לא מבטיח מראש) אבל כל עוד לא תצטרף ל4 הגדולות עוד קבוצה שתהיה מסוגלת להשיג נקודות ואפילו אולי לעבור את שלב הבתים בליגה האירופית יהיה מאוד קשה לשמור על זה לאורך זמן.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il guylamed >> sunday december 22 - 19:06
באמת מאכזב להפסיד משחק ככה, בידיעה ששער שלי במצב של 2-1 להם ואני יכול להירגע. באמת חבל, אבל זאת התוצאה שציפיתי מעצמי,ואני מאוד מרוצה מהמשחק בבית, ובכללי מפתיחת העונה. עכשיו אפשר להתרכז במפעלים המקומיים.

לגבי שאר הנציגות שלנו באירופה- באמת הכל תלוי בהגרלה, עופר וחיפה יכולים בהחלט לדבר חזק בליגת האלופות, והפועל בליגה האירופית, אם תגיע לשם. אבל שוב, הכל תלוי בהגרלה
il guylamed
User
Registered2013-04-04
il Jordy Cruijff >> sunday december 22 - 19:36, Edited sunday december 22 - 19:40
כן, באמת פתיחת עונה מצויינת לך עד עכשיו, וגם ניצחון במשחק הבית מול קבוצה כזאת חזקה לא הולך ברגל, כמו שאמרת, קצת חבל (ועוד היה מצב שהיית ב1-1, במצב הזה כבר הייתי בטוח שתעלה), אבל ס"ך זה לא אסון.

נקווה שעונה הבאה תהיה בשלב הבתים (בשביל זה תצטרך או מקום 4 או להיות חמישי בתנאי שגמר הגביע יערך בין 5 הראשונים), ותעלה קצת דירוג, כדי להצליח יותר עונות הבאות, לעבור את שלב הבתים בקביעות, ולעזור לשמר את המקום ה3.

בקשר לחיפה, מסכים לחלוטין על החלק הראשון, יהיה לנו מאוד קשה לשחזר את ההישג של שנה שעברה (מה גם, שרק משלבי המוקדמות היו לנו אז 7 נקודות יותר מעכשיו).
אבל אנחנו לא צריכים, עונה שעברה סיימנו 10 מעל איטליה, 5 מעל שבדיה ופולין.

העונה אם הם יסיימו 2 מעלינו אנחנו נשאר במקום השלישי...

וגם אם נעשה קצת (קצת הרבה) פחות טוב מעונה שעברה, ונסיים ב1 מעליהם, או בשיוויון, עדיין אנחנו בעמדה טובה לעתיד הרחוק, ס"ך להם גם אין 7 קבוצות יוצאות מן הכלל.

אבל אין ספק שלא תזיק לנו הצטרפות של עוד קבוצות, מידפילד אני חושב שעוד 2 עונות או אולי עונה אחת יוכל לעשות את זה.
il Jordy Cruijff
Newbie
Registered2013-04-08
il AP >> sunday december 22 - 20:12, Edited sunday december 22 - 20:14
אני חייב לציין שלגיא הולך בעיקר בנוער.
כמובן שאני מצטרף לברכות.
לא בכל יום יוצא לך לנצח 3-1 את סגנית אלופת הליגה האירופית מעונה 3 (עופר, אליך!). בכל זאת, גם אני יודע שבמשחק אחד, או גומלין, יש סיכוי לכל אחת, לא משנה מי משחקת.
il AP
Newbie
Registered2013-06-19
il Jordy Cruijff >> monday december 23 - 10:00, Edited monday december 23 - 10:03
ובחזרה לליגה:

נראה שהחזקות ממשיכות לטייל

אתמול: הפועל 3-0 בחוץ על מכבי חיפה
חיפה בחוץ ניצחו 4-1 את אסום (ובניון הורחק ל2 משחקים, אבל מאמין שהם יסתדרו גם בלעדיו).
אני ניצחתי 6-0 את אריאל
ועופר 3-1 על מידפילד (היה משחק מעניין).
בנוסף במשחק מוקדם שהיה היום אני ניצחתי 6-1 את ניר יפה.

אבל בקרוב יגיעו משחקים מעניינים:

היום: הפועל בחוץ מול מידפילד

ב26: עופר בבית מולי
ב27: 2 משחקי עונה- חיפה בבית מול עופר, אני בבית מול הפועל
ב28: הפועל בבית מול חיפה, אני בחוץ מול מידפילד.
il Jordy Cruijff
Newbie
Registered2013-04-08
il guylamed >> monday december 23 - 19:29
במזל גדול הצלחתי לחלץ תיקו מול הפועל אצלי בבית, השוער שלי קיבל 8 למרות שספג שני שערים מדין אהרון.
בקצב כזה של צבירת נקודות אני אדבר חזק בליגה העונה.. אני מקווה להמשיך כך.
il guylamed
User
Registered2013-04-04
il AP >> monday december 23 - 20:53
ובכל זאת חילצת תיקו...
il AP
Newbie
Registered2013-06-19
il basta >> monday december 23 - 22:14
תיקו חוץ מול מידפילד, קשה לי מאוד איתם בכל שנה - במיוחד בחוץ.
אובדן נקודות יקר - אבל גם הם לא פראיירים...
נראה קצת צפוף בצמרת למרות שעדיין לכל אחד יש את המקום שלו...
לילה טוב לכולם!
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> tuesday december 24 - 13:51
כמו שאמרתי קודם אין לי ספק שמידפילד השתפרו לעומת שנה הבאה ואני מעריך שיתנו פייט על מקום 4, מקום 5 שלהם בלי בעיה אם הם רוצים.

תיקו חוץ מולם זה לא אסון, תשאלו את הפולנים...

ואכן נהיה צפוף בצמרת, נקווה שעוד קבוצות יצטרפו ואז יהיה מעניין יותר.
il Jordy Cruijff
Newbie
Registered2013-04-08
il Jordy Cruijff >> thursday december 26 - 13:18
והיום האקשן מתחיל:

אני בחוץ מול עופר, עופר פייבוריט יותר מברור לניצחון, אבל זה רק ההתחלה.

מחר: הגרלת הפלייאוף באירופה, חיפה בבית מול עופר, אני בבית מול הפועל. אחד משלושת ימי העונה בליגה הישראלית.
il Jordy Cruijff
Newbie
Registered2013-04-08
il AP >> thursday december 26 - 19:07
ובינתיים בליגה שלי, אני מוביל. רק קבוצה אחת יכולה לאיים עליי.
מקווה לזכות באיזשהו תואר.
il AP
Newbie
Registered2013-06-19