League of Israel season 27

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

עונה 6 (123)

il AP >> thursday december 5 - 20:14
ראיתם שחיפה ניצחה את הפועל פעמיים היום?
ושני המשחקים נגמרו באותה תוצאה?
il AP
Newbie
Registered2013-06-19
il basta >> thursday december 5 - 20:30
היום קיבלתי שיעור מהפועל חיפה על כדורגל ברוקינג סוקר.
גם נגמר קרנבל עופר - היו לי שני ניצחונות די במזל - אני עדיין לא בליגה של הגדולים - אני בליגה עם מכבי (שגם זה לא רע...)
חיפה לדעתי בנה את הקבוצה שלו בצורה אדירה - והוא המועמד שלי לאליפות (מצטער עופר). אני מקווה עדיין לסיים שלישי ואז תהיה לי עונה מאוד מוצלחת.

יאללה - מקווה להצליח עם הנבחרת באליפות אירופה המתקרבת.
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> thursday december 5 - 21:00
בעונה שעברה הקבוצה שלי הפסידה בליגת האלופות 4-0 בבית ו 5-1 בחוץ מול קבוצה הולנדית שהגיעה העונה רק עד רבע גמר של הליגה האירופית בעוד אני הגעתי לגמר ליגת האלופות. כך שאתה יכול להיות מעודד.

היום לא היה יום מוצלח לקבוצה שלך ואפילו אהרון היה בינוני (ונגד עופר בדרך כלל הוא נתן הצגות). אז אני מסכים שנכון להיום אתה עדיין לא בלבל שלי ושל עופר אבל ההבדלים בינינו הם גם לא כל כך גדולים כמו ששני המשחקים בינינו היום הראו. בעונה הבאה אני מעריך שההפרשים עוד יצטמצמו.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il basta >> thursday december 5 - 21:11
מבטיח לך שגם בעונה הבאה לא אהיה ברמה שלכם.
רק מעונה 8 אתקרב אליכם (יחד עם מכבי)
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> thursday december 5 - 21:21
האמת, למרות שזה עשוי לפגוע בהצלחות שלי ובכל הקשור למלחמה על מקומות באירופה אני כבר מחכה לזה. ליגה של 4 קבוצות הרבה יותר מעניינת מליגה של שתיים. נקווה אפילו שבעתיד יצטרפו עוד קבוצות.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il basta >> thursday december 5 - 21:27
תשמע - זה לא קל בכלל לסגור את הפער ממך ומעופר. מכבי ואני בנחיתות מולכם מבחינת כסף, איצטדיון, נוער ובכל זאת אנחנו מקריבים את ההווה למען העתיד.
אבל גם ככה מצוין - הצלחות באירופה, בליגה מתקדם, גמר גביע - מציק לכם במשחקי בית שלי...
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> thursday december 5 - 21:56
הנקודה המשמעותית בעיני היא דווקא הפער שאתה ומכבי מתחילים לפתוח על שאר קבוצות הליגה. ברגע שכמעט ולא תשמיטו נקודות מולן כפי שקורה לי ולעופר מה שיכריע הוא המשחקים בינינו וכפי שגם אתה כתבת במשחקים האלו אתם יכולים לעשות לנו צרות. אז השנה לא הלך לכם מולי אבל מעופר לקחת 5 נקודות ומכבי לקח 3 (ויש עוד משחק ביניהם).
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il basta >> friday december 6 - 07:03
לצערי עדיין הקבוצות "הקטנות" לוקחות ממני נקודות והרבה...
הפער שלי לא מספיק גדול מהם...
נראה היום-אני חייב לנצח כדי להיות רגוע בקשר למקום השלישי
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> friday december 6 - 14:32
אין ספק שהעונה הפסדת לא מעט נקודות מול "הקטנות" אבל מבחינת חומר שחקנים הפער שלך מהן רק הולך וגדל. גם אני בעונות 3-4 הפסדתי לא מעט נקודות מולן ועופר (שבקושי איבד) לקח אליפות די בקלות. בשתי העונות האחרונות כבר הפער שלי מהן בא הרבה יותר לידי ביטוי בכך שכמעט לא קרו התקלות האלו ויש לנו כבר עונה שנייה קרב צמוד על האליפות.

האם גם אתה תגיע לזה בעונה הבאה? נחכה ונראה. בטוח זה יגיע מתישהוא, השאלה מתי.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il Jordy Cruijff >> friday december 6 - 18:07
והיום זה יום של הכרעות:

עופר מול חיפה בקרב המכריע על מקום ראשון

הפועל מול חולון, ניצחון של הפועל (גם אם לא), סוגר סופית את המקום ה3 (בהנחה שאני לא ינצח אותו ואת עופר והוא לא יפסיד לדניאל , ושכל זה גם יתן לי הפרש שערים של +18 לטובתי).

מידפילד מול פינק-ניצחון של מידפילד מבטיח מקום 5

דניאל מול אריאל, ניצחון של דניאל מבטיח מקום 6 (וכרטיס לאירופה)

פינק מול מידפילד- ניצחון של פינק מבטיח בקצב צבירת הנקודות של תחתית הטבלה מקום בליגה הראשונה בעונה הבאה.

בהצלחה לכולם.
il Jordy Cruijff
Newbie
Registered2013-04-08
il guylamed >> friday december 6 - 19:13
אחרי הניצחון שלי היום אין לי על מה לשחק אלא על כסף מטלויזיה. בנוסף, ההפסד של פינק אומר שהם חייבים לנצח את שני המשחקים הנותרים ולקוות שמכבי חיפה יפסידו בשניהם, מצב לא פשוט בכלל.
il guylamed
User
Registered2013-04-04
il joest5 >> friday december 6 - 19:23
קודם כל מזל טוב. בעונה הבאה הופעה ראשונה באירופה. חוץ מזה התבלבלת קצת, המאבק הוא בין מקומות 12 שמבטיח השארות ו13 ששם את הקבוצה שמסיימת בו בפלייאוף כנגד הירידה. ולכן המאבק הוא בין פינק לבאר שבע, חיפה בכלל לא בתמונה. כרגע פינק מוביל בשתי נקודות אבל מחר מחכה לו משחק מולי בעוד לבאר שבע מחכה משחק קל יחסית מול נצרת עלית האחרונה. כך שהמצב בתחתית די מסובך וכנראה שיוכרע במחזור האחרון.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il guylamed >> friday december 6 - 19:31
צודק...יהיה אקשן בתחתית!
il guylamed
User
Registered2013-04-04
il guylamed >> friday december 6 - 20:28
וגם אקשן בצמרת! עופר מנצח בקרב על האליפות והוא כרגע מוביל בנקודה על חיפה, ואסור לו למעוד במשחק שלו נגד מכבי במחזור האחרון, משחק לא פשוט.
il guylamed
User
Registered2013-04-04
il ofer cohen >> friday december 6 - 20:54
אכן ניצחון חשוב מאוד שמקרב אותי אל האליפות (כל תוצאה אחרת יכולתי לשכוח ממנה)
אבל יש עוד 2 משחקים שאחד מהם י(זה נגד מכבי) היה לא קל בכלל...

לעניין אחר: בעבודת הכנה במשחק מול חיפה מצאתי את כלי הנשק העתידי שלהם (חוץ מהחלוץ שהוא עתיד רחוק):
http://rockingsoccer.com/he/soccer/info/player-323118

בהשוואה של השוער העתידי שלי מול שלו עדיין המצב לא גרוע מבחינתי:
http://prntscr.com/29758q
אבל אם לא אעשה משהוא מיוחד אהיה בבעיה בעתיד.
לקחתי את זה לתשומת לבי...
il ofer cohen
Newbie
Registered2013-02-05