League of Israel season 33

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

הישראליות בעולם עונה 12 (85)

il טל >> saturday september 27 - 04:12
ועכשיו ניצחון חוץ שלי על אלה שהדיחו את סתיו.. לא רע.
il טל
Newbie
Registered2013-07-20
il Jordy Cruijff >> saturday september 27 - 05:00
יפה..

ואצלי הפסד לגרמנים בהרכב ב שלהם, ועכשיו יש משמעות ל5-2 שהצרפתים ניצחו אותי סיבוב ראשון, אני צריך לנצח חזרה בהפרש טוב יותר כדי לעלות, מה שלא יקרה, לכן אני בחוץ...

מקווה שהשאר יצליחו להשאיר אותנו במקום 3
il Jordy Cruijff
Newbie
Registered2013-04-08
il basta >> saturday september 27 - 09:32
המצב לא קל באירופה.
חיפה ואני חייבים לנצח ולקוות שהקבוצה שמעלינו לא תנצח... אחרת אנחנו בליגה באירופית.
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> saturday september 27 - 10:14
כן. אצלי המצב אפילו מעט יותר גרוע מאחר והאנגלים שאני חייב שיאבדו נקודות במחזור האחרון משחקים מול האיטלקים שכבר הבטיחו את המקום הראשון ועשויים לעלות עם הרכב ב.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il ofer cohen >> saturday september 27 - 12:58
אפרופו, אני שהבטחתי את המקום הראשון מתכוון לשחק בהרכב ב'
il ofer cohen
Newbie
Registered2013-02-05
il Jordy Cruijff >> sunday september 28 - 07:10
והמצב קשה שכל התחזיות האפורות התגשמו, האיטלקים עלו עם חצי הרכב א חצי הרכב ב, אבל הפסידו 1-0, והאנגלים בבית של הפועל גם ניצחו, לראשונה זה הרבה זמן אין לנו 3 עולות לרבע הגמר ויותר גרוע, רק אחת ורק 3 עולות בכללי.

נקווה לפחות להצלחה טובה יותר למי שנשאר, בליגה האירופית חיפה והפועל בהחלט יכולות להגגיע רחוק, וכמובן גם עופר באלופות, מחר נראה כמה הדירוג שלנו נפגע מזה (אין לי כח לחשב עכשיו, גם לא באמת יעזור), אבל כנראה שהרבה.
il Jordy Cruijff
Newbie
Registered2013-04-08
il joest5 >> sunday september 28 - 10:13
כן. פרט לעופר עונה מאוד מאכזבת לישראליות באירופה.

אני והפועל לא זוכים לעזרה שקיוינו ושנינו נמשיך לליגה האירופית, נקווה לפחות שם להצליח (אם כי לא הולך להיות פשוט, אם את התורכים לא הצלחתי לעבור בשני המשחקים מולם לא יהיה קל מול כל קבוצה). בליגת האלופות נפתח פתח לא רע לקבוצות שהיו על הסף אבל לא ממש הצליחו להגיע לטופ עד כה (דוגמת עופר) מאחר ולא רק שהקבוצה שלי (שהיא ללא ספק אחת החזקות באירופה בעונות האחרונות) הודחה אלא גם סובוטיקה (שאפילו לא הצליחה להגיע לליגה האירופית) אלופת אירופה הנוכחית וזו שמארחת את משחק הגמר בחוץ.

בכל הקשור לדירוג אז אכן עושה רושם שמצבנו לא טוב ושלא נפתח את העונה הבאה במקום השלישי (מה שאומר שתי נציגות בטוחות בלבד בליגת האלופות ועוד אחת בפלייאוף) אם כי עדיין יש לנו 3 נציגות באירופה, נקווה שישיגו כמה שיותר נקודות.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il basta >> sunday september 28 - 18:21
מצבנו באמת לא מזהיר... הדחות כואבות מאוד מליגת האלופות.
מקווה שנצליח להשיג כמה ניצחונות בליגה האירופית ושנביא הרבה נקודות. גם המצב של הגרמנים והאיטלקים לא כזה טוב - בקיצור - הכל עוד אפשרי - נקווה להגרלה קלה.
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il basta >> monday september 29 - 08:30
הגרלות נוחות לשלושתינו.
חייבים כולם לעבור עוד סיבוב!@
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> thursday october 2 - 09:13
ובינתיים הישראליות מסתדרות עם ההגרלה הנוחה וכולן עולות לשלב הבא (עופר עדיין לא שיחק את הגומלין אבל עם יתרון 4-0 ממשחק החוץ אין ספק שיעלה). מעריך שבסיבוב הבא יהיה קצת יותר מעניין.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il basta >> tuesday october 14 - 08:13
ברכות להפועל חיפה על ההעפלה לגמר הליגה האירופית!!!
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Dave >> tuesday october 14 - 09:01
ברכות ובהצלחה בגמר!
il Dave
User
Registered2013-07-22
il FC Wanaka
il joest5 >> tuesday october 14 - 11:37
תודה על הברכות.

עבר עליי יום חמוץ מתוק היום באירופה. זה התחיל עם התיקו המאופס מול השבדים שהספיק לי בכדי לעלות לגמר הליגה האירופית והמשיך אל גמר הגביע הבינלאומי לנוער. את הגמר התחלתי לא טוב כשפיגרתי במחצית 2-0 (אגב, מול קבוצת נוער לדעתי הרבה יותר חזקה משלי) אבל קאמבק גדול של הקבוצה שלי הכולל שער שוויון 3 דקות בתוך תוספת הזמן קבע הארכה בה לא הובקעו שערים. ואז הגיעו הפנדלים, אחרי 3 בעיטות לכל קבוצה כבר הובלתי 2-1 אבל לצערי את שתי הבעיטות האחרונות השחקנים שלי החמיצו בעוד השחקנים של היריבה כבשו ולצערי אני מפסיד גמר שני בתוך יום בפנדלים. חבל.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il stav >> tuesday october 14 - 12:25
הרכות בהצלחה בגמר!!!!!!!
il stav
User
Registered2013-02-08
il joest5 >> thursday october 16 - 16:03
וגביע חדש לארון הגביעים שלי, גביע הליגה האירופית. אחרי העונה הגרועה אי פעם שהייתה לי בליגת האלופות והנשירה שלי לליגה האירופית בכל זאת הייתה לי בסופו של דבר עונה לא רעה בכלל באירופה.

אם אני לא טועה הניצחון בגמר גם משאיר אותנו בשיניים במקום השלישי באירופה.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07