League of Israel season 54

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

עונה 29 (52)

il h83 >> sunday march 12 - 03:54
דאי פינק, תודה רבה! אלו הנתונים שלא ידעתי לחשב... השאלה אם שידרוג האצטדיון ואחריו חנות האוהדים לא שווים את ההפסד של 20 מיליון?! בכל מקרה נפצע לי השוער, ויש לי 2 משחקי עונה מול מקומות 2 , 3 כך שכרגע אני פחות אופטימי...
il h83
User
Registered2016-07-13
il טל >> wednesday march 15 - 12:52
זכיתי בגביע!
il טל
Newbie
Registered2013-07-20
il guy fink >> wednesday march 15 - 15:00
מברוק,
נחמד לראות מידי פעם משיהו אחר שזוכה בתואר מלבד הרביעיה הקבועה :)

מה זה אומר לגבי אירופה והמקום ה7?
il guy fink
Newbie
Registered2013-05-16
il stav >> wednesday march 15 - 15:57
כל הכבוד אחי
il stav
User
Registered2013-02-08
il basta >> wednesday march 15 - 16:06, Edited wednesday march 15 - 16:06
מברוק לטל על הגביע!!!
רציתי לזכות העונה בדאבל, חבל - עונה שנייה ברציפות להפסיד בגמר...
אבל תואר היסטורי לטל - באמת יפה לראות מישהו אחר לוקח תואר!
מבחינתי עונה חלומית נוספת בליגה - אליפות די קלילה עונה שנייה ברציפות - מופתע מאוד לטובה.
חבל שבאירופה לא הצלחתי יותר מדי - אבל בלי ששמנו לך עונה חלומית לנציגות הישראליות באירופה!!! הכי הרבה נקודות, מכבי שיחק אותה, חיפה עושה דרך יפה, טל היה מצוין, עופר ואני סביר, וסתיו - ההפתעה הגדולה בדרך להעפיל לגמר הליגה האירופית!!!
il basta
User
Registered2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Dave >> wednesday march 15 - 17:33
wow! history in the making! mabrook! and mazal tov to hapoel for another great season in the 1st place!
il Dave
User
Registered2013-07-22
il FC Wanaka
il h83 >> wednesday march 15 - 17:50
מזל טוב לאלוף ולזוכה בגביע!! הצלחתי לשרוד תיקו עם המקום השני HAIFA LEGEND למרות שוער פצוע, ועכשיו ניצחתי את מי שהיה מקום שלישי וכבר עלה לשני, כך שכנראה שאני אהיה שק החבטות שלכם בעונה הבאה... מקוה שתרחמו עלי קצת... :)
il h83
User
Registered2016-07-13
il LFC >> wednesday march 15 - 18:40
כל הכבוד טל. אכן כבוד גדול. ניצחון שנותן תקווה לקבוצות הבינוניות...מקווה שזה רק הסנונית הראשונה...יופי של עונה בכלל היתה ועוד יש לנו
il LFC
User
Registered2013-05-25
il Tel Aviv FC
il joest5 >> wednesday march 15 - 22:27, Edited wednesday march 15 - 22:32
אכן, פעם ראשונה מאז עונה 5 ושנייה סך הכל שקבוצה מחוץ ל4 הגדולות זוכה בגביע. ברכות טל על הישג נהדר. מעעריך שנראה את זה יותר בעונות הקרובות מאחר ואין ספק שהפערים הצטמצמו.

ברכות כמובן גם להפועל על עוד עונה נהדרת וזכייה קלה באליפות ואולי קצת באיחור אבל גם לדייב על זכייה ראשונה בתואר.

באירופה כפי שבסטה ציין עונה נהדרת לישראליות לפחות מבחינת ניקוד מה שמבטיח לנו כמעט בודאות מקום בין 3 הראשונות (כלומר 7 כרטיסים לאירופה ו4 לליגת האלופות) לא רק לעונה הבאה אלא גם לעונה שלאחר מכן (אלא אם תהיה לנו עונה ממש קטסטרופלית בעונה הבאה). נקווה להצליח לשפר עוד קצת את הניקוד בעוד כמה שעות (זה יהיה קשה) ושסתיו שבעונת שיא באירופה ימשיך בשלו, אחרי עונה כזו מגיע לנו גמר כל ישראלי לפחות בליגה האירופית.

אה, ולגבי השאלה של פינק זה תלוי היכן טל יסיים את העונה. אם יסיים בין 6 הראשונות הקבוצה שתסיים במקום השביעי תקבל את הכרטיס האחרון לאירופה ואם יסיים מחוץ ל6 הראשונות הקבוצה שתסיים שביעית (אלא אם זה יהיה טל עצמו) לא תכנס לאירופה.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07
il טל >> thursday march 16 - 15:18
תודה לכולם!
il טל
Newbie
Registered2013-07-20
il Dave >> saturday march 18 - 07:00
לא מאמין שהצלחתי לפספס את המקום ה-7 העונה, פשוט עונה מזעזעת ונאחסית להפליא!
il Dave
User
Registered2013-07-22
il FC Wanaka
il stav >> saturday march 18 - 15:42
לא מאמין.
זכיתי בליגה האירופית.
זה נותן לי כרטיס לשלב הבתים של ליגת האלופות?
il stav
User
Registered2013-02-08
il h83 >> saturday march 18 - 17:20
כל הכבוד ומזל טוב סתיו!!!!
il h83
User
Registered2016-07-13
il LFC >> saturday march 18 - 17:42, Edited saturday march 18 - 17:42
סחתיין סתיו, כל הכבוד! הישג מדהים. ודייב, אכן פספוס, אבל היתה ריצה יפה עד המחזור האחרון..הליגה לאט לאט הופכת יותר ויותר תחרותית ואף אחד לא חסין...אפילו לי יצא לנצח לפני שני מחזורים את חיפה, שזה בפני עצמו הישג...לא עזר לי הרבה, אבל קרה במפתיע. נתראה בעונה הבאה, בתקווה שהיא תהייה לא פחות תחרותית
il LFC
User
Registered2013-05-25
il Tel Aviv FC
il joest5 >> saturday march 18 - 18:07
ברכות סתיו, הישג אדיר.

אם הבנתי נכון את החוקים אז לצערך אתה לא מקבל כרטיס ישירות לשלב התים של ליגת האלופות מאחר והוא ניתן לקבוצה שזוכה בליגת האלופות. אם הקבוצה הזוכה לא צריכה את הכרטיס מאחר והיא זוכה בו דרך הליגה אז זה מועבר לזוכה בליגה האירופית. לצערנו הקבוצה התורכית שזכתה בליגת האלופות צריכה את הכרטיס לבתים מאחר ודרך הליגה ניתן לה כרטיס רק לפלייאוף ולכן הוא לא מועבר לזוכה בליגה האירופית. מה שכן, אם הבנתי נכון מובטח לך כרטיס לפלייאוף ליגת האלופות כזוכה בליגה האירופית שזה עדיין קידום לעומת הסיבוב השלישי במוקדמות דרך הליגה.
il joest5
Translator
Registered2013-02-07