League of Lithuania season 77

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

Lietuvos lygos - 17 sezonas (422)

lt Apuokas >> tuesday may 19 - 12:23
Aš tai dabar kiekvieną sezoną išnuomoju du 16-18 metų grybus, kurie manau. kad kadanors žais pagrindinėje sudėtyje. Šį sezona jau galvoju pora įmest į pagrindinę sudėtį, kadangi esu favoritas iškrist, tai prieš stiprias komandas galės žaist jaunuoliai.
lt Apuokas
User
Registered2013-12-12
lt Ziu ✔ >> tuesday may 19 - 12:27
Matai, kai pradzioje zaideme tarpusavy, kol as dar buvau neisitraukes i zaidima. Tai buvau atleides visus zaidejus ir tt :) --> po registracijos as tik po kokiu 2-3 menesiu nusprendziau prisesti ir issiaiskinti kas cia per zaidimas.
lt Ziu ✔
User
Registered2013-11-02
lt Justas >> tuesday may 19 - 12:33
Šiaip nežinau ar verta tokiu būdu 'pasidavinėt' stipriom komandom. Kad ir kaip bebūtų, šitam žaidime, random'as tikrai turi labai didelę įtaką. Net su ryškiai silpnesne komanda uždėjęs gynybinę taktiką ir paieškojęs spragų varžovo sudėty gali tikėtis išplėšt bent tašką, kuris kovoje dėl išlikimo būtų labai svarbus. Jau net nekalbu apie įvarčių skirtumą.

Tuolab, kad II-oje lygoje, kaip ir sakiau, realiai matau tik du favoritus ryškius, CHAosą ir Siniakus. Siniakai va tik ką praktiškai be jokios intrigos krito iš I-os lygos, nepaisant to, kad jų sudėtis daug geresnė už mano, drąsiai į 4-5 vietas buvo galima įrašyt šitą komandą prieš sezoną.

Net ir prieš tą patį CHAosą tikrai gali tikėtis pelnyt taškų. Bent jau namuose žaisdamas tai tikrai.
lt Justas
User
Registered2014-01-08
lt Apuokas >> tuesday may 19 - 12:39
Na pirmą ratą bandysiu visad pagrindinę žaist. Šį sezoną reiks bandyt balansuot tarp išlikimo ir galimybės duot jauniam pasireikšt :)
lt Apuokas
User
Registered2013-12-12
lt Justas >> tuesday may 19 - 12:40, Edited tuesday may 19 - 12:41
Taip, Ziu. Bet aš aplamai į patį žaidimą 2 mėnesiais vėliau užsiregistravau. Ten pamenu galas sezono buvo, tu lentelės dugne buvai, o aš savo visą komandą irgi pertvarkinėjau, tik tiek, kad davė man tokią boto komandą, kuri daugiau taškų turėjo tai lentelės vidury baigiau sezoną.

Iškarto sekančiam sezone mes ir pradėjom kapotis http://rockingsoccer.com/en/soccer/league-lt.8/level-4/group-2

Geri laikai buvo :D Dabar dar pastebėjau va, kad šitam sezone kur pradėjom visą savo dinastiją, užėmėm pirmas dvi vietas grupėj, aš aišku kaip visad už tavęs baigau ir turėjau playoffsus lošt. Ir būtent antram rate playoffsų ne ką kitą, o Apuoką įveikiau, kad patekt į 3-ą lygą :DD
lt Justas
User
Registered2014-01-08
lt Justas >> tuesday may 19 - 12:45
Būtent toj trečioj lygoj blabla ir Mantvydą sutikom. Buvom keturi aktyvūs vadovai, pradėjom visą tą lygos forumo veiklą, kuri iki dabar tęsiasi. Būtent tuo metu galutinai užsikabinau ant žaidimo. Įdomu, jei būčiau tuos playoffsus pralošęs Apuokui ar viskas būtų išsirutulioję taip pat, kaip dabar yra :D
lt Justas
User
Registered2014-01-08
lt Apuokas >> tuesday may 19 - 13:20
Tuo metu FK Apuokas komanda buvo atsinaujinimo stadijoj ir pats nebuvau tuo metu labai aktyvus. Bet kas labiausiai pralinksmino tai statistika ;D
http://rockingsoccer.com/lt/soccer/league-lt.8/level-3/group-1/statistics
Spėju likę tik tie žaidėjai kuriem vadovavo žmonės.
lt Apuokas
User
Registered2013-12-12
lt Apuokas >> tuesday may 19 - 13:37
Bet ir po to kokių sezonų apturėjau ;D. Pardaviau visus senius ir vien jauna sudėtim ėjau. :D
9 sezonas: http://rockingsoccer.com/lt/soccer/league-lt.9/level-4/group-3
10 sezonas:http://rockingsoccer.com/lt/soccer/league-lt.10/level-4/group-3/statistics
Šita sezoną išvis mano dabartiniai pagrindiniai saugai mušės aikštėj turbut :D gynėjas irgi kažkiek prisidėjo :D (sudėjus tuos 3 žaidėjus gaunasi 37 geltonos kortelės, sudėjus likusius iš top 10, gaunasi 40) neįsivaizduoju kaip bet mano žaidėjams gavosi :D
11 sezoną taip jau normaliai ėjos. ( 6 vietą)
12 sezoną po gana atkaklių kovų su FK Vilniaus Žalgiriu ( norėjau kad jis su manim į tą pačią lyga patektų) užėmiau pirmą vietą
lt Apuokas
User
Registered2013-12-12
lt Ziu ✔ >> tuesday may 19 - 14:13
Siniakai praeita sezona krito tik del to, kad neturejo padoraus vartininko.
lt Ziu ✔
User
Registered2013-11-02
lt Justas >> tuesday may 19 - 14:33
Įdomi ir tavo klubo istorija, Apuokai :D Ech, keista kai pagalvoji, kad jau šitiek laiko šiame žaidime. Visus kitus manager game'us kiek žaisdavau, greitai gana mesdavau nes nusibosdavo, šitas nors ir būna pabosta, bet po sezono kokio vėl kablys atsiranda nežmoniškas :D

Na, taip. Be gero vartiniko sunku. CHAosas paliudytų ^^ Maniškis šiaip irgi gerokai per silpnas I-ai lygai, bet kad rupūžės brangūs tie vartininkai, turiu dabar 19-inį vieną, užsiaugint reikia :|
lt Justas
User
Registered2014-01-08
lt Apuokas >> tuesday may 19 - 14:42
Jo, šitas manageris kažką turi. Toks ir lengvas ir sunkus ;D. Tik manyčiau trūksta daugiau tarptautinių turnyrų tiems klubams kas nepateko į kokia kontinentinę lyga.
lt Apuokas
User
Registered2013-12-12
lt Justas >> tuesday may 19 - 15:25
Ai, kad tuos turnyrus tarptautinius žaidžiant reikia labai daug žaidėjų turėt arba pastoviai aukot kažkuriuos kitus turnyrus. Nepatempia žaidėjai tokių krūvių :D
lt Justas
User
Registered2014-01-08
lt Apuokas >> tuesday may 19 - 16:17
Tai iš kitos pusės ir gerai, reikėtų daugiau žaidėjų kurie gali tam lygi žaist, ir vyktų daugiau pirkimų/pardavimų/nuomų. Bent jau aš taip manau
lt Apuokas
User
Registered2013-12-12
lt Justas >> tuesday may 19 - 17:40
Gal ir tavo tiesa. Bet vargiai čia sugalvosi tų naujų turnyrų, kad tiktų silpnesniem klubam. Nes jei nori, kad tai būtų tarptautinis turnyras, tai labai nelygiai šalių pajėgumai pasiskirstę, mūsų II-os lygos komandos pvž niekaip nepasipriešintų Olandų kokių II-os lygos komandoms. O jei tik Lietuvos mąstu, tai nežinau, nebent kokia mini lygos taurė. Bet toks čia ir turnyras jei tik tarp vieno diviziono komandų.
lt Justas
User
Registered2014-01-08
lt Apuokas >> tuesday may 19 - 19:37
Manyčiau kažką turėtų padaryt kaip kad tarkim europos lyga 2 ( nu silpnesniems ), ir europos lyga 3 (dar silpnesniems ;D) panašia reitingo sistema irgi vietas dalint kaip ir dabar, tik kad būtų 3 ar 4 pirmos komandos į europos lyga, silpnesnės 5 (ar 10 ar koks skirtumas ;D ) į europos 2 lyga ir tt, tik kai reitingo taškus skaičiuotų, tai vidurkius imtų tos šalies komandų ir t.t., tarkim europos lygos 2 laimėtojas gautų automatiškai kvietimą dalyvaut kitą sezoną europos lygoj 1, nu maždaug taip :D .
Va, kad ir šita komanda
http://rockingsoccer.com/lt/soccer/info/team-5208
europos lygoj dalyvauja, nors pas mus visi iš pirmos lygos turbūt geresni. :D
Arba paprasčiau, tai padaryt regioninis turnyrus tarp tų komandų kurios nedalyvauja europos lygoj ( nu tarkim kaip pas mus baltijos šalių regionas (nesugalvojau žodžio)). Kitur aišku vyksta irgi to regiono varžybos. Ir tarkim po to iš kiekvieno regiono pirmos kokios 8 ar kiek patenka į silpnesnę lyga nei europos. Ir ten toliau kapojas del kokios regionų taurės, nu ar kažkas tokio. ;D
Žinau čia yra šitoj sistemoj daug minusų, bet pagalvojus manau galima visai nebloga idėja išvystyt
lt Apuokas
User
Registered2013-12-12