League of Latvia season 29

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

13.sezona (165)

lv ProTuning >> friday november 28 - 11:00
Šī ir mana pēdējā sezona ar jums visiem te! Pēc sezonas tīšu makšķeres un ejiet jūs visi...
lv ProTuning
User
Registered2014-06-11
lv valentain >> friday november 28 - 13:08
toto skandāls kā RL futenē?
lv valentain
User
Registered2014-07-12
me FC Valentain
lv DJ_EV >> friday november 28 - 14:22
Mierīgāk veči! Piekrītu aTossinsh, ka tas viss ir reāli aizdomīgi - ok, gribās atpūtināt spēlētājus, to saprotu, un ja nav izredžu uzvarēt, tad saprotams. Bet kāpēc tieši pret Dainix? Kāpēc ne pret Explosion, LM vai BORUSSIA? Tici man, tavā vietā Virslīgas klubā (ja protams, paliksi Virslīgā, bet vienalga) būs daudz gribētāju, tā kā mūsu komūnija no tavas aiziešanas nezaudēs.

Un ja tu izpildīsi savus solījumus par vājāku sastāvu pret aTossinsh konkurentiem, to mierīgi var traktēt kā apzinātu zaudēšanu, kas var būt bans!
lv DJ_EV
Newbie
Registered2014-07-04
lv Kristiāns >> friday november 28 - 14:22
Piekrītu aaaa par Ludzu 95. Varbūt neatdod atklāti spēles, bet spēlēt ar diviem brīvdomātājiem centra aizsarga pozīcijā tieši pret City (pagājušā sezonā) ir diezgan absurdi.
lv Kristiāns
User
Registered2013-07-19
lv Dzirciems
lv Kristiāns >> friday november 28 - 14:23
ProTuning, tikai pēc sezonas, lai vajadzības gadījumā atdotu sezonas pēdējo spēli? :-)
lv Kristiāns
User
Registered2013-07-19
lv Dzirciems
lv ProTuning >> friday november 28 - 15:12
Nē Kristiān, lai būtu klubā pavadītas 52 dienas un varu paņemt 3 spēlētājus! Par sezonas pēdējo spēli, man spēlēs čaļi kuriem vajadzēs xp, mans sastāvs, mana spēle, mana izvēle, ja izvēlos dot xp spēlētājiem pēdējā sezonas spēlē un reizē ierieb tošiņam, tad ļoti jauki!
lv ProTuning
User
Registered2014-06-11
lv aTossinsh >> friday november 28 - 16:12
Tā gan ir! Apbrīnojami! :)
lv aTossinsh
User
Registered2013-05-27
lv daabols >> friday november 28 - 21:44, Edited friday november 28 - 21:45
Kauss gan fantastika Virslīga zaudē savas pozīcijas šogad pat 2viem 4 līgas klubiem

PS Nav ko te viens otram palīdzēt domāju ka no ludzas 95 iespējams kaut kas apzināts varētu būt bet no LSPA diez vai skaidrojums pietiekoši reāls un tas ka Dainix ir līderis varētu arī nospēlet savu lomu
lv daabols
User
Registered2014-07-19
lv Dainix >> friday november 28 - 21:48
Tas viss ir mūsu darba augļi, ļoti smagā darba augļi, Latvijas līga attīstās diezgan strauji un vairs nevalda tikai virslīgas klubi, tagad augstākā līga var norauties arī no zemāk esošajiem klubiem!
Apsveicu Valentain ar pelnīto vietu finālā, zinu ka arī tu smagi strādā un esi to pelnījis! :) Fināls solās būt sezonas aizraujošākā spēlē, SC derbijs FC Talsi#2 vs Valentain
lv Dainix
User
Registered2014-04-15
lv SK Latgols
lv valentain >> friday november 28 - 22:03
vēl viss nav galā, atlicis pēdējais un visgrūtākais solis.
lv valentain
User
Registered2014-07-12
me FC Valentain
ua Kristaps >> friday november 28 - 22:32
Esmu jau iepriekš teicis, ka Zemessargs ir mans audzēknis un tas nav nekas slēpjams. Varu arī godīgi atzīt, ka pirms divām sezonām pēdējā riņķī pret mani palūdzu viņam uzlikt vājāku sastāvu. Vairāk nekādas punktu atdošana nav bijušas un neēsmu viņam norādījis kā apsēlēt citus. Pēc tās vienas spēles sapratu, ka no tādas uzvaras nav nekāda gandarījumua. Man nav ko slēpt un nav bail teikt taisnību!
ua Kristaps
User
Registered2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
ua Kristaps >> friday november 28 - 22:40
Kad par tām shēmām sāka runāt viens, tad nepievērsu tam uzmanību, bet, kad par to runā un raksta man vēstules 5 cilvēki, tad tā vairs nav sagadīšanās. Tā kā pats īpaši nekoncentrējos šai sezonai, tad tas man nav sāpīgi, bet tas nav taisnīgi pret pārējām divām TOP komandām.
ua Kristaps
User
Registered2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv Dainix >> friday november 28 - 23:04, Edited friday november 28 - 23:07
Es nevienam neesmu lūdzis vai prasījis, lai pret mani spēlē ar vājāku sastāvu! Ludza 95 menedžeris Janka arī ir mans audzēknis, bet es viņam neko neesmu lūdzis saistībā ar spēlēm, ja viņš dot izskrieties citiem saviem spēlētājiem spēlēs pret mani, tad tā ir tikai un vienīgi viņa izvēle, varbūt viņš tādā veidā pasakās man par klubu ko viņam ieteicu pēc savas pārcelšanās vai respektē mani kā savu futbola treneri vai kas cits, bet točna neesmu neko lūdzis! Par jauno LSPA man vispār nekas nav skaidrs, es pat nepazīstu viņu, viņš man vienīgi jautā par to kad kāds klubs atbrīvosies un cik ilgi ir neaktīvs tas vai cits klubs un viss, bet tas ko viņš tur mudzī ar sastāviem vispār beztēmā!
lv Dainix
User
Registered2014-04-15
lv SK Latgols
lv aTossinsh >> saturday november 29 - 02:35
daabols, laikam naivs esi...
lv aTossinsh
User
Registered2013-05-27
ua Kristaps >> saturday november 29 - 09:21
Neticu, ka viņi ir tik stulbi, bet varbūt kļūdos :D
ua Kristaps