League of Latvia season 43

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

42. Sezona (78)

ua Spiegs >> tuesday january 22 - 02:04

Gipson. greizi gandrīz visiem nojiet, visi te kaut ko dara un ir mazie mērķīši tik eiro kausos, noturēties... lieli resursi aiziet ... nu atkopsies atkal iekļūsi - paliksi septītais - kāds būs gandarījums?

ua Spiegs
User
Registered2014-09-16
lv FC Bucha
lv valentain >> tuesday january 22 - 05:59

tāpēc arī uzspļāvu uz noturēšanos. Spiegs arī, un jau ticis U21 kausa finālā ar 19 gadniekiem. var jau būt, ka dažiem ambīcijas aprobežojas ar noturēšanos, nav pacietības vai kas cits. tagad ir īstais pļaujas laiks, lai kaut ko veidotu, tirgus pat ļoti skaļi to bļauj. 

lv valentain
User
Registered2014-07-12
lv Valentain
lv Arturs Ivanovs >> tuesday january 22 - 08:40

Diez kurš no Jums ir izmantojis tirgu. pēdējo sezonu laikā?!

lv Arturs Ivanovs
Newbie
Registered2013-10-16
lv Arturs Ivanovs >> tuesday january 22 - 08:42

paldies @dainiels par palīdzību spēlēt augstākajā līgā!!

lv Arturs Ivanovs
Newbie
Registered2013-10-16
lv Jaunais >> tuesday january 22 - 08:44

Es ar skatos, ka vairāk ir palīdzējuši žetonnieki nekā tirgus. 

lv Jaunais
User
Registered2014-07-11
lv valentain >> tuesday january 22 - 09:23

es tirgū ieskatījos un redzēju cenas, tikai man viņi vecuma dēļ neiederējās, tāpēc arī DM nopirku, kas drīzumā būs jāmaina. un izejmateriāli ir labāki, nekā man bija jāpērk tagadējais 2. vai 3. malējais aizsargs un par lētākām naudām pērkami nekā es samaksāju. patiesībā jau taisnība ir, vieglāk pateikt, ka tirgū nekā nav, nevis vienkārši ieskatīties tirgū. 

lv valentain
User
Registered2014-07-12
lv Valentain
lv Gipsons >> tuesday january 22 - 10:00

Par tiem žetonniekiem taisnība, bet tirgus ir tāds, ka nu jau praktiski par žetonnieku cenu var iegādāties tāda pa#a talanta spēlētājus

lv Gipsons
User
Registered2015-01-19
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv valentain >> tuesday january 22 - 10:39

nu re, Gipsons tātad arī ir tirgū ieskatījies, nevis stāsta, ka nav tādas cenas. es biju mazāk pacietīgs un man vajadzēja 6 sezonas pa zemākām līgām, Spiegs pacietīgāks, būs ilgāk prom, toties atnāks krietni jaudīgāks par mani. vienkārši man nav tagad vajadzības vēl pēc paaudžu maiņas, bet tagad tas reālāk izdarāms, nekā jebkad agrāk tas ir bijis. bet pērkot pa kādam dārgam spēlētājam, kuram karjeras noriets, lielas uzvaras var negaidīt, pie tam konkurence ir tik liela, ka 36 spēļu griezumā visu izšķir daži punkti un citu sezonu kādam citam nepaveiksies. 

lv valentain
User
Registered2014-07-12
lv Valentain
lv Gipsons >> tuesday january 22 - 14:09

Te atkal ir situācija, ka nepieciešami arī iekrājumi, lai ietu šo ceļu. Ja to nav, tad reāli var krist uz leju, krāt un tad kaut ko pirkt, bet tās būs 10 sezonas līdz tiksi atpakaļ. Vieglāk tiem, kuriem jau ir 200k stadions, jo nav vairs jākrāj. 2.komandai jau tagad sāku krāt naudu 200k stadionam un redzu, ka to būs reāli izdarīt 4 sezonu laikā. 

lv Gipsons
User
Registered2015-01-19
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv Ar4ers >> tuesday january 22 - 15:20

Grūti ko pasākt pret oligarhiem

lv Ar4ers
User
Registered2014-12-30
lv Rīgas Dinamo
lv valentain >> tuesday january 22 - 16:12

vairāk pirkt/pārdot jāpadarbojas un būs vairāk līdzekļi. un nopirkt lētus un notirgot bankai pa lielāku var arī iesācēji, apjomīgākai peļņai bik vairāk jāiegulda darbs. un kas par muļķībām, ja citi pa 100M pērk tādus, kur es labākajā gadījumā 30M dotu? 

lv valentain
User
Registered2014-07-12
lv Valentain
lv valentain >> tuesday january 22 - 16:39

stadions man ienesa 400M, LM pa 100M vairāk, tas tikai vietējie mači, viņam vēl klāt Eirokausu nauda. Man vēl vajag 1,5M popularitāti klāt un būšu panācis, TV naudas sponsori visiem maksā, uz to ne atgūt zaudēto, atliek trūkstošo tirgū nopelnīt. vēl var nešķiet naudu uz viduvējībām, sanāks mož kādu līgu atkāpties, toties neies mīnuss nauda uz spēlētāju vērtības kritumu. nevajag veikt minimālu upgrade pa astronomisku ciparu. mani ilgi no Virslīgas nevarēja izmest, kaut švaks sastāvs bez investīcijām

lv valentain
User
Registered2014-07-12
lv Valentain
lv Ar4ers >> tuesday january 22 - 16:43

Visi nevar būt oligarhi, jo sākuši no pirmās sezonas, un tērē milzīgu naudu žetonos u.c.

lv Ar4ers
User
Registered2014-12-30
lv Rīgas Dinamo
lv valentain >> tuesday january 22 - 16:59

žetoni, kā pats redzi, neko nedod, jo tirgū to pašu maksā apmēram tādi pat spēlētāji. un nekādu lielo naudu nesanāk tērēt, ir ierobežojumi 180 žetoni jeb 1 vaučers 2 mēnešos jeb 2€ mēnesī. dienā 7 centi, šausmas. 

lv valentain
User
Registered2014-07-12
lv Valentain
lv Ar4ers >> tuesday january 22 - 17:09

Kam 7 santīmi ir nekas, citam tas ir viens vidēja lieluma kartupelis priekš vakariņām, badoties vai ākstīties RS, katram savas prioritātes, jo īpaši tas attiecas uz Austrumeiropu un Āzijā spēlējošajiem

lv Ar4ers
User
Registered2014-12-30
lv Rīgas Dinamo