League of Latvia season 77

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

24. sezona (125)

lv Dainix >> friday may 20 - 14:04
Starp citu man klīnikā strādā 10* darbinieks, tā ka var necensties mani paņemt uz noguruma fona. Čaļi norāva 2 spēles 25min laikā un nevienam nogurums nav sasniedzis pat dzelteno atzīmi.
lv Dainix
User
Registered2014-04-15
lv SK Latgols
lv valentain >> friday may 20 - 14:06
nu jā, otrajam vārtsargam tik esi spējīgs iesist, laikam nevajag likt maiņas, ja ir +2, tagad zināšu, ne viņam to pieredzi vajag, ne kas cits. kad Modžahedi maina spēles laikus, tad nekas, kad Laachi tieši tāpat uzliek pēc pretinieka spēles, tad arī nekas, kad Rītdiena uzliek tāpat, arī nekas, kad pats maini spēles laikus, arī nekas, par tirgošanu saviem čomiem, ko pats vadi vai spēļu atdošanu vispār nerunāsim. tā ka būtu labāk paklusējis :)
lv valentain
User
Registered2014-07-12
me FC Valentain
lv valentain >> friday may 20 - 14:08
un kļūsti par veci, beidz čīkstēt!
lv valentain
User
Registered2014-07-12
me FC Valentain
lv Dainix >> friday may 20 - 14:17
Pret mani laikus maini tikai tu, pārējie nav mainījuši.

Valentain kļūsti par veci un nemaini spēļu laikus!
lv Dainix
User
Registered2014-04-15
lv SK Latgols
lv valentain >> friday may 20 - 14:20
un ko nākamo izdomāsi? uzrakstīsi, kļūsti par veci un uzliec rezervistus?
lv valentain
User
Registered2014-07-12
me FC Valentain
lv valentain >> friday may 20 - 14:22
un kurš vainīgs, ka nespējīgs biji un pagāšsezon tik agri no Eirokausiem izlidoji? Dzirciems daudz tādas spēles saņēma un vairāku izpildījumā
lv valentain
User
Registered2014-07-12
me FC Valentain
lv Dainix >> friday may 20 - 14:25
Par Dzirciemu nezinu, jo nepievērsu citiem spēļu laikiem uzmanību, pats neko nemainīju.
Pagājušo sezonu 8 spēles norāvu EL un tas nav maz.
lv Dainix
User
Registered2014-04-15
lv SK Latgols
lv valentain >> friday may 20 - 14:29
tas taisnība, neko citu neredzi, tikai sevi.
un EL atkal netiki grupu turnīrā, un Dzirciems nospēlēja vairāk kā 8 spēles
lv valentain
User
Registered2014-07-12
me FC Valentain
lv egolav >> friday may 20 - 14:32
Dainix, manā debijas sezonā tieši Tu biji tas, kas man uzlika līgas spēli pēc kausa spēles. Nu labi, tas nav EL, bet būtība ta tā pati...
lv egolav
User
Registered2014-10-05
lv Laachi
lv Dainix >> friday may 20 - 14:32
Valentai beidz cepties, redzu ka tagad naktī negulēsi jo šis 2:2 tev murgos rādīsies un tu vēl ilgi cepsies.
Runājot par EL tad pagājušajā sezonā tev līdz EL bija kā līdz kosmosam :) pa to laiku kamēr es vācu reitinga punktus LV līgai.
Esi mužiks un beidz cepties. Man jau apnika šis trash talk.
lv Dainix
User
Registered2014-04-15
lv SK Latgols
lv Dainix >> friday may 20 - 14:36, Edited friday may 20 - 14:38
egolav, neatceros bet gan jau tas bija saistīts ar mana paša EL vai kausa spēlēm, ja mainīju spēļu laikus, jo speciāli likt spēles pēc kāda cita neesmu licis (izņēmums bija laikam 12. vai 13. sezona īsti neatceros vairs) tad bija vienīgā sezona kad mainīju laikus speciāli. Kopš tā laika spēļu laikus mainu tikai lai pakārtotu savas EL, Kausa, u21 kausa spēles tā, lai nesanāk tuvu savai līgas spēlei un tad es neskatos uz savu pretinieku un iespējams var gadīties ka spēle iekrīt kā tu saki uzreiz pēc tavas kausa spēles.
lv Dainix
User
Registered2014-04-15
lv SK Latgols
lv valentain >> friday may 20 - 14:37
pats beidz cepties, es tikai atbildu un gaidu, kad šī diskusija beigsies. nu jā, citi paņem top3 klubu un regulāri spēlē EL kvalī, citi sāk no pašas apakšas un tādu klubu ar katru sezonu ir vairāk un vairāk
ja apnika, tad muti ciet un apklusti
lv valentain
User
Registered2014-07-12
me FC Valentain
lv Qwov >> friday may 20 - 14:40
Dainix, ja eirokausos nāk pretī Latvijas 3.-5. līgas līmeņa komandas, tad loģiski, ka bez problēmām uzvarēji. Kā nāca meistarīgāka blice ar labu menedžeri pretī, tā bija problēmas. Dievs dod, ka šosezon nebūs tas pats.
lv Qwov
Newbie
Registered2015-05-25
lv Dainix >> friday may 20 - 14:42, Edited friday may 20 - 14:43
Qwov, kāda starpība tā ir un paliek EL. Es jau pats arī nebiju nekāds spēcīgais visi 20-21 gadus jauni čaļi sastāvā spēlēja un ar visiem jaunajiem tiku pie 7 uzvarām ar monstruālu pozitīvu vārtu attiecību!
lv Dainix
User
Registered2014-04-15
lv SK Latgols
lv Qwov >> friday may 20 - 15:03
Par monstruālu vārtu attiecību tāpat reitinga punkti vairāk netiek. Kaut ar 30:0 tiek kāds uzvarēts, uzvara kaut ar 1:0 vai 7:6 ir uzvara.
lv Qwov
Newbie
Registered2015-05-25