League of Poland season 45 [3.2]

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

Sezon 8 (90)

pl Sidney68 >> monday february 24 - 20:39
Rano kolejny horror w PP. Pierwszy raz zagram 5-4-1...może to coś da. Mając słabego bramkarza wzmocnię obronę i nadzieja,że nie walną mi gola z rogu ;D Liczę na szybkie kontry. Zresztą i tak daleko już zaszedłem i jestem zadowolony. O wynik już się nie martwię,bo nie ma po co...w następnej rundzie i tak bym odpadł...to po co się stresować na zapas ;D
pl Sidney68
User
Registered2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl gothart >> tuesday february 25 - 21:31
Porażka 2-3 z szóstą drużyną Ekstraklasy. Nie udało się powtórzyć ćwierćfinału sprzed dwóch sezonów.
pl gothart
Newbie
Registered2013-06-16
pl Sidney68 >> tuesday february 25 - 22:25
Ale meczyk dosyć ciekawy ;D Nie to co u mnie...
pl Sidney68
User
Registered2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl gothart >> tuesday february 25 - 22:31
Szkoda dwóch goli z rożnych. Z drugiej strony było juz 0-3 więc szans za wielkich nie było w trakcie spotkania. Lepiej przegrać tak jak dziś, niz w ubiegłym sezonie, gdzie odpadłem z Szombierkami Bytom po karnym. W regulaminowym czasie było 2-2 albo 3-3 a ostatnia bramkę straciłem w ostatniej akcji.
pl gothart
Newbie
Registered2013-06-16
pl Sidney68 >> wednesday february 26 - 16:39
W PP najważniejsze jest,że Juvenia wygrała z Piasecznem i tym samym pomściła Damiano ;D Teraz już będą wygrywać faworyci,więc nic ciekawego nie będzie.
W lidze kolejna wtopa...czyli wszystko po staremu. Przerażają mnie tylko długie kontuzje kluczowych graczy...teraz straciłem podstawowego obrońcę ;C Szkoda mi kasy na leczenie ale może jednak wyciągnę go ze szpítala po kolejnym kiepskim meczu. Na razie niech odpoczywa !!!
pl Sidney68
User
Registered2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl gothart >> wednesday february 26 - 22:05
To sie porobiło. Najbliższy mecz z Damiano, a u mnie zdolnych do gry jest tylko dwóch pomocników :)
pl gothart
Newbie
Registered2013-06-16
pl Damiano >> thursday february 27 - 06:57
... ale to nie znaczy ze jestem faworytem :P Powiem szczerze ze jestem przygotowany na każdy wynik, choć Gothart tobie 3 pkt nie są tak potrzebne jak mi bo Ty z reszta drużyn wygrywasz bez problemu.Mimo wszystko liczę ze to do mnie uśmiechnie się szczęście
Powodzenia.
P.S. Nie zapeszajac moich piłkarzy narazie kontuzję omijają.
pl Damiano
User
Registered2013-10-31
pl Sidney68 >> thursday february 27 - 12:04
Mnie też potrzebna jest wygrana,żeby uciec trochę ze strefy spadkowej. Damiano coś kiepsko ostatnio gra,ale jutrzejszy mecz może wygrać. U mnie pełna mobílizacja...zamiast treningu dałem grajkom busa pączków. Niech sobie trochę osłodzą kiepską formę. Boją się też sprzedaży...bo muszę zrobić listę najmniej przydatnych graczy na jutro. Sprzedam kilku i muszę poszukać dobrego bramkarza...Innym też życzę powodzenia w polowaniu na dobrych graczy ;D
pl Sidney68
User
Registered2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Damiano >> thursday february 27 - 13:41
Moim problemem jest bardzo niska skuteczność. Mam tylko 1 w miarę ogarniętego napastnika, a reszta tylko ciągle marnuje sytuacje. Wzmocnień nie planuje, ciągle kasę przeznaczam na zaplecze. Przed sezonem nie sądziłem ze aż tak dobrze będzie grał RKS i Tajfun i to jest właśnie mój główny problem w walce o baraże.

Mam nadzieję że nie zapesze ale u siebie jeszcze nie przegrałem, jednak patrząc na siłę ofensywna Bratrstwa zaczynam się obawiać...
pl Damiano
User
Registered2013-10-31
pl Sidney68 >> thursday february 27 - 18:39
U mnie natomiast pauzują główni gracze- środkowy obrońca i najlepszy ofensywny pomocnik !!! Nie będzie więc łatwo. A ja potrzebuję wygranych z każdym w najbliższych 3 meczach...tylko to pozwoli mi trochę przesunąć się w tabeli. Na razie robię selekcję graczy do sprzedania i mam z tym zawrót głowy,bo wszyscy mają zbliżone parametry...zostawię chyba tych z najlepszym talentem i najmłodszych ;D
pl Sidney68
User
Registered2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl gothart >> saturday march 1 - 20:49
Osłabiania ciąg dalszy. Właśnie udało sie sprzedać podstawowego defa. Chociaż zważywszy na to, że był leniwy, to nie wiem, czy to osłabienie :)
pl gothart
Newbie
Registered2013-06-16
pl gothart >> sunday march 2 - 20:26
To się nazywa kpina. Zremisowałem u siebie z nowym teamem. Oddałem 39 strzałów przy 8 rywala.
pl gothart
Newbie
Registered2013-06-16
pl Damiano >> monday march 3 - 14:31
No i pięknie. Pierwsza porażka na własnym stadionie i to w dodatku z ostatnią drużyna w tabeli...
Czerwona kartka w 6min znakomicie wpłynęła na moją drużynę:/ Teraz mam dwa niesamowicie ciężkie dwa mecze na wyjeździe i nie zdziwię się jeśli oba przegram:)
Te dwa dni powinny mi idealnie zweryfikować moje szanse na baraże...
Jedna duża wpadka już za mną, oby jedyna :)

ŁKS cały czas bez formy, a najgorsze jest to że nie ma racjonalnego wyjaśnienia dlaczego tak jest.
pl Damiano
User
Registered2013-10-31
pl gothart >> monday march 3 - 14:48
Do wczoraj mój wczorajszy rywal był ostatni. Twój dzisiejszy rywal wcale nie jest taki słaby, jakby wskazywało miejsce w tabeli
pl gothart
Newbie
Registered2013-06-16
pl Tomplus >> tuesday march 4 - 08:56
Odkrywcy się dzielą na dwie kategorie:
Ci co odkrywają szczyty i co odkrywają głębiny. Zawodnicy ŁKS Łódź chyba chcą odkrywać te głębiny, a jak będą mieć dość to odbiją się od dna i zaczną awansować.
pl Tomplus
User
Registered2013-02-08
pl Sarmacja Będzin