League of Poland season 45 [3.2]

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

Sezon 8 (90)

pl gothart >> monday march 17 - 21:17
Miał byc awans, a tutaj wtopa. Stracona bramka w 90 minucie i chwilę póxniej przestrzelony karny.
pl gothart
Newbie
Registered2013-06-16
pl Damiano >> tuesday march 18 - 07:02
Niesamowite w tym meczu 3pkt się niespodziewalem. Spokojnie ten nasz mecz można określić meczem sezonu 3 ligi.Gothart mimo wszystko mistrzostwo juz sobie zapewnił a ja nadal mam szanse na baraż. Jednak muszę wygrać wszystko do końca i liczyć na wpadkę Wksu. Powodzenia
pl Damiano
User
Registered2013-10-31
pl Sidney68 >> wednesday march 19 - 02:31
Cóż,ja nadal będę zwiedzał 3 ligowe boiska. Było blisko do baraży ale pechowy początek sezonu zabrał mi masę pkt. Gratki dla Gothart'a za cudowny awans. Teraz liczy się tylko 6 pkt. Damiano...chyba,że nadal lubisz być w tej lidze ? Uszy do góry i cała naprzód. Zgnieciesz rywali w proch,zobaczysz !!!
pl Sidney68
User
Registered2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Damiano >> wednesday march 19 - 19:05
No to jutro się wyjaśni kto będzie w barażach, a kto obejdzie się smakiem. Zwycięstwo jutro mi za dużo nie da( chyba że wygram 10-0 :P )jeśli WKS nie straci punktów w meczu u siebie.Boję się że dwa mecze pechowo przegrane u siebie z Szamocinami i Gdańskiem mogą zaważyć na tym że ten sezon mimo wszystko będzie przegrany.

Niezależnie co się wydarzy w następnym sezonie będę sporo mocniejszy :)
pl Damiano
User
Registered2013-10-31
pl Łukasz >> thursday march 20 - 15:52
ta gra jest jeszcze bardziej poj...na od charazaya można wygrać z 1 trójką jak i przegrać z ostatnim zespołem czegoś tu nie ogarniam !!! :/
pl Łukasz
Newbie
Registered2013-05-30
pl Damiano >> thursday march 20 - 17:20, Edited thursday march 20 - 20:48
Swoje zrobiłem teraz czekam na mecz o 21.35 i trzymam mocno!!! kciuki za FC Szwagry.

FC Szwagry :*:* Jestem w barażach, cud nie ma co:) Takiej okazji przyznanej przez los nie mogę zmarnować i muszę wywalczyć awans do 2 ligi.
Mam nadzieje że niektórzy z was będą trzymać kciuki...
pl Damiano
User
Registered2013-10-31
pl gothart >> thursday march 20 - 21:50
@ Łukasz
coś się niespecjalnie chyba znasz na CBM skoro go krytykujesz i jego silnik. Tam jest to rewelacyjnie ułozone i praktycznie zawsze wygrywa lepsza drużyna
pl gothart
Newbie
Registered2013-06-16
pl Damiano >> tuesday march 25 - 18:18
Jestem bliski awansu do 2 ligi, wystarczy nie przegrać na własnym boisku.Tak blisko mam nadzieję że nie zmarnuje takiej szansy...
pl Damiano
User
Registered2013-10-31
pl Nurek >> tuesday march 25 - 19:47
Dajesz Damiano!

Nie masz innego wyjścia, musisz awansować.
pl Nurek
User
Registered2013-02-05
pl KS Nurki
pl Sidney68 >> tuesday march 25 - 22:51
Oj,Damiano ! Bardzo słaby ten baraż. Wygrałeś fartem. Poknociłeś coś w ustawieniach,czy co ? Drugi meczyk musi być o niebo lepszy. Skoro osobiście Nurek Cię zaprasza do Elity to síę postaraj,bo Nurkowi się nie odmawia ;D Zdaj się może na AUTO bo klubowy skaut wybiera zawsze najsilniejszych graczy i najlepszą taktykę !?!? Sam nie wiem...postaw na murowanie swojej bramki lub idź na przebój i graj 4 napastnikami ? Trzymam kciuki za wygraną...za bezbramkowy remis też ;D Dasz radę. Nurek też cały sezon grał słabo a jednak pod koniec podgonił i jest w LE. Ty też musisz awansować,bo 2 drużyny z Łodzi to już coś na wzór ŁKS-Widzew z lepszych czasów !!!
pl Sidney68
User
Registered2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Damiano >> wednesday march 26 - 07:07
To fakt mecz był słaby w moim wykonaniu, ale świeżo kupiony bramkarz uratował mi to zwycięstwo. Przegrywalem wszystko w środku pola a napastnicy nie mogli trafić w bramkę. Liczę że dziś będę skuteczniejszy.
pl Damiano
User
Registered2013-10-31
pl Sidney68 >> wednesday march 26 - 09:04
Wiele osób na to liczy ;D Zagraj va banque i będzie OK. Daj napadziorów na środek a nie po bokach i to załatwi sprawę. No to czekamy !!!
pl Sidney68
User
Registered2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Nurek >> wednesday march 26 - 15:02
Gratki Damiano!

Powodzenia w drugiej lidze.
pl Nurek
User
Registered2013-02-05
pl KS Nurki
pl Damiano >> wednesday march 26 - 17:57
Udało się awansować, a miało mnie nawet nie być w barażach:) W trzeciej lidze pozostaje mi mocno trzymać kciuki za Sidneya i Wredne Zbiry, które jako beniaminek na pewno namieszają w górze tabeli.
Do zobaczenia panowie w 2 lidze i dziękuje za wsparcie :)
pl Damiano
User
Registered2013-10-31
pl Sidney68 >> wednesday march 26 - 20:41
No i mamy stypę po odejściu Damiano ;D Da sobie radę. A u nas bez większych zmian. Sezon będzie ciężki dla każdego z nas.
pl Sidney68
User
Registered2013-01-26
pl ŁKS Łódź