League of Poland season 56

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

Sticky Kolejne sezony w RS-71 (3655)

pl Mario >> friday november 29 - 19:39

Trzymam w takim razie kciuki za to

Przy okazji aktualizacja rankingu siły polskich klubów

https://docs.google.com/spreadsheets/d/10nQbGgwl9xy01lP5H2b1m4os89WjOgu4/edit?gid=1976500084#gid=1976500084

pl Mario
User
Registered2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Katian >> Yesterday - 07:00

Wróciłem

pl Katian
User
Registered2013-06-16
pl Biały Legion
pl Vordum >> Yesterday - 08:35

Na jak długo?

pl Vordum
User
Registered2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl globuss >> Yesterday - 10:57

Noo solidne zakupy ze strony Katiana. Zobaczymy, czy wygra ligę jak fenix.

pl globuss
User
Registered2021-07-04
pl Globiki
pl Mario >> Yesterday - 17:26

Monke to chyba już może dostać tytuł króla asyst a i o strzelca może się pokusić jak Wszechstronnego dostanie

pl Mario
User
Registered2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Katian >> Yesterday - 17:52

Nie planuję wygrywać ligi, ale jak nawet na automacie tutaj podium siadło to wszystko jest możliwe. 

Pierwotnie miałem zrobić tylko transfer, żeby się utrzymać w lidze, ale chyba trochę mnie poniosło :D

pl Katian
User
Registered2013-06-16
pl Biały Legion
pl Mario >> Yesterday - 20:42

Dobrze, ciekawiej będzie :D Trzymam kciuki

Swoją drogą teraz zauważyłem, że stadionowi dałeś nazwę "Stadion im. Azmo". Bardzo ładne uhonorowanie poprzedniej, co by nie mówić, małej legendy polskiej areny RS

pl Mario
User
Registered2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Katian >> Yesterday - 21:14, Edited Yesterday - 21:15

Przejąłem po nim klub właśnie 16.11.2017. Chciałem go w jakiś sposób uhonorować i podziękować za zaufanie. Nie chciał, by cały wkład, który włożył w grę rozdrobnił się w rękach przypadkowych managerów.

Sam podtrzymywałem przed ostatnie sezony konto właśnie z taką myślą. Wiem, że może to głupie, bo jakbym się rozstał z grą na zawsze to nawet bym nie wiedział jak się dalej potoczyły losy klubu. Ale logując się od czasu do czasu zobaczyłem, że klub jest coraz bliżej spadku, no i właśnie. Miałem kupić grajka, który zapewni bezpieczne utrzymanie. Może gdyby pierwszy grajek wypalił, to bym się znowu przestał logować. Ale musiałem jednak trochę poszperać na rynku, zacząłem się logować codziennie, wciągnąłem się i w sumie stwierdziłem, że ostatnio w nic nie gram, może bym w sumie do tego wrócił. 

pl Katian
User
Registered2013-06-16
pl Biały Legion
pl Katian >> Today - 08:59, Edited Today - 08:59

W ogóle ja myślałem, że nie grałem przez 3 sezony, a teraz jak tak patrzę to w sumie 5... 

Brawo MAT, fenomenalny rozwój w tym czasie. Klub mocno rozbudowany, awans ze środka tabeli na podium. No, no.

pl Katian
User
Registered2013-06-16
pl Biały Legion
pl MAT >> Today - 18:29, Edited Today - 18:30

@Katian Dziękuję.

Teraz trzeba to utrzymać na tym poziomie. Zobaczymy jak finanse wytrzymają. Aktualne wyzwanie to wzrost wynagrodzeń piłkarzy z sezonu na sezon. 

pl MAT
User
Registered2014-06-04
dk Mystic Warrior Copenhagen