League of Romania season 55

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

Sezonul 52 (83)

ro Vlad >> tuesday may 12 - 02:23

Salutare!

Am ajuns si la sezonul 52, un sezon care dupa parerea mea o sa fie unul foarte interesant, cu lupte interesante la ambele capete ale clasamentului.

Obiectivul meu este sa ma clasez undeva mai sus de locul 12, dar orice este posibil si as putea sa ma clasez si undeva mai sus de mijlocul clasamentului. :D

Totodata, pe la mijlocul sezonului o sa dau drumu la construit si la Academie Fotbal lvl 2, banii sunt, trebuie doar sa astept sa se termine cu stadionul.

Succes tuturor in tot ceea ce v-ati propus si succes celor care merg in cupele europene, sa venitit cu cat mai multe puncte acasa :)

ro Vlad
User
Registered2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro Andrei >> tuesday may 12 - 03:10
Si se pare ca ne intalnim din prima etapa. :)

N-am pretentii sezonul asta. Echipa este in reconstructie si va fi in reconstructie probabil cateva sezoane bune. Imi pare bine ca am reusit sa intru in Liga 2, din punct de vedere financiar si popularitate. Pentru ca este nevoie de amandoua aici. :)

Sa-i dam drumul la treaba.

Succes tuturor acest sezon. In special echipelor europene!
ro Andrei
Newbie
Registered2014-08-30
ro RSM >> tuesday may 12 - 06:12

Uite cine se trezeşte de dimineaţă :) Spor domnilor, să luaţi decizii inspirate!

ro RSM
Community admin
Registered2013-03-19
ro RS FC
ro RSM >> tuesday may 12 - 06:17

Şi, pentru cine nu a văzut, explicaţia pentru ce s-a întâmplat ieri e că o problemă la competiţiile echipelor naţionale a blocat scriptul care genera ligile şi cupele.

Important e că s-a rezolvat şi avem ocazia să ne bucurăm în continuare de capriciile motorului RS :)

ro RSM
Community admin
Registered2013-03-19
ro RS FC
ro Andrei >> tuesday may 12 - 14:10
Prea multe decizii nu prea am de luat. Am mai putini bani decat valoarea ultimului transfer (nu imprumut) al lui Vlad. Asta ca sa va faceti o idee in ce gaura financiara sunt. :)

Asa ca, sa vina banii si dupa aia avem decizii de luat. :)
ro Andrei
Newbie
Registered2014-08-30
ro Vlad >> tuesday may 12 - 20:56

@Andrei poate ca norocul o sa fie de partea ta sezonul asta :)

ro Vlad
User
Registered2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro Jeicky >> wednesday may 13 - 12:46

Salutari in noul sezon !

1. AC Recas

2. FC HDIT

3. FC Bucovina

si fara suparare, restul e can-can.

ro Jeicky
User
Registered2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Amiral Auris >> wednesday may 13 - 13:46

Succes tuturor!

ro Amiral Auris
User
Registered2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro RSM >> thursday may 14 - 06:35

În ideea celor scrise de Jeicky:

- pentru primele două locuri indubitabil se vor bate aceleaşi echipe, Recas şi HDIT

- dacă sezonul trecut am fost 6 care am dus multă vreme lupta pentru locurile 3-4, acum cred că vom fi 7, poate chiar 8. kikiriki intră singur în joacă, a fost cel mai activ pe piaţă şi achiziţiile lui sunt interesante. naitor a fost periculos şi până acum, rămâne de văzut tinereii lui noi cum se vor mişca. 

ro RSM
Community admin
Registered2013-03-19
ro RS FC
ro kikiriki >> thursday may 14 - 06:49

@Marius era si cazul, nu am mai facut o reimprospatare a lotului de ceva vreme (doar peticeli pe ici pe colo) Acum, ca mai am 3 sapt pana e gata lvl la stadion, mi-am permis sa cheltuiesc mai mult si sper si eu ca mai bine. Multa bafta tuturor. 

ro kikiriki
User
Registered2016-03-10
ro CCA Steaua
ro RSM >> thursday may 14 - 07:19

A început sezonul cu un derby, Auris ia primele 3 puncte importante :)

ro RSM
Community admin
Registered2013-03-19
ro RS FC
ro Amiral Auris >> thursday may 14 - 07:43

Cred ca ar trebui să mă scoți din lista. Am o echipa destul de subtire,  cel putin numeric.

În meciul de astăzi am avut noroc. Nu meritam victoria.

Suntem abia în etapa 1. Cred ca mai important este meciul de maine, pe care eupoli ar face bine sa il câștige.

ro Amiral Auris
User
Registered2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro RSM >> thursday may 14 - 10:56

Nu ai meritat victoria că a avut Geweer două meciuri unul după altul?

Că tot veni vorba, felicitări Blackart pentru calificarea în turul 2 în cupele europene :)

ro RSM
Community admin
Registered2013-03-19
ro RS FC
ro Amiral Auris >> thursday may 14 - 11:51

Exact! A avut meciul de EL cu 30 minute inainte. Stiam asta de aseara si speram la un egal. Acum sa nu înțelegeți că imi pare chiar asa rau ca l-am batut.

ro Amiral Auris
User
Registered2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro Geweer >> thursday may 14 - 15:39

@Amiral Auris win e win,am incercat eu sa fac cv modificari , speram la un egal, dar asta e o sa-mi iau revansa in meciul retur :D

@Marius multumesc, sper sa am un pic de noroc si la urmatorul adversar,"my goal" ar fii sa ajung macar in turul 3 macar sa zic ca nu am ajuns in EL degeaba.

ro Geweer
User
Registered2016-03-06
ro Fc Blackart