RSM >>
friday august 21 - 15:22 V-am lăsat să vă desfăşuraţi, dar cred că trebuie să spun şi eu câte ceva:
@Moroshenii
Dacă nu mă înşeală memoria, am mai discutat despre acuzele publice cu privire la chestii care ţine de trişat. Am mai fost admin şi în alte părţi, e o regulă general acceptată că forumul nu e locul lor. Îţi pot înţelege nemulţumirea, dar nu îţi pot aproba modul de a o expune.
@Bebita
Înţeleg că jocul te interesează foarte puţin, după timpul pe care spui că îl petreci aici. Şi eu fac echipa astfel încât să dau experienţă mai multor jucători, dar o fac în aşa fel încât să le dau tuturor adversarilor aproximativ aceeaşi "şansă" în raport cu interesul echipei mele. Cu echipele mai bune în mod cert voi folosi ce am mai bun, cu echipele pe care eu le consider mai accesibile voi rula şi jucători mai slabi. Există totuşi o constanţă pe termen lung.
Nu vreau să stau acum să analizez toate meciurile tale, dar dacă alegerea ta e să joci până la salvarea de la retrogradare cu ce ai mai bun pt ca apoi să foloseşti mai mult juniori, poate nu e ilegal, dar nici fair play nu e.
@Univ Craiova
Atât timp cât sub numele tău apare o funcţie, încearcă să eviţi confruntările personale pe forum, le poţi tranşa în privat. Cu atât mai mult, nu turna gaz pe foc atunci când o situaţie tocmai se potolise.
Eu sper să recepţionaţi mesajele mele aşa cum trebuie şi să continuăm să jucăm fără situaţii neplăcute. Cum am spus şi cu altă ocazie, suntem o comunitate prea mică pentru orgolii mari.