League of Estonia season 11

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

Hooaeg 17 (163)

ee onuelver >> friday may 29 - 03:56
No kui kaks mansat 7-1-2 pmtl mängivad siis 0-0 ju loogiline tulemus.
ee onuelver
User
Registered2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> friday may 29 - 10:55
Mullu oli see ju päris "ründav" formatsioon :D
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> friday may 29 - 11:15
koduväljakul võiksid ikka ründavalt minna :D
ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> saturday may 30 - 12:33
Rombiga ei hakka enam Meistrikas üritamagi, kui just lõpul lootusetult viimane pole ja poolikud trenninäljas. Mul üks idee kummitab, aga otsin tolle katsetamiseks sobivat momenti. Pole välistatud, et too lõpeb mulle täieliku krahhiga, seega püüan enne läbi mõelda, millal oleks parim hetk tolleks.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> saturday may 30 - 17:40
Esimesel poolajal tekkis 1:0 seisus küll vahepeal kõhe tunne, et kas jälle antakse käest. Nüüd lõpuks ka otseselt jagamata 8. koht ära proovitud ning kedagi mitme punktiga edestatud.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> saturday may 30 - 18:09
Ja nüüd meenuta mida mina sulle terve eelmine hooaeg rääkisin :)
ee onuelver
User
Registered2014-09-02
ee Balthazor >> sunday may 31 - 06:49
Tead, munake, mis kana sulle ütleb: tibusid loetakse sügisel. Minu mäletamist mööda on 16 hooaja peale olnud kokku 2 juhtu, kui mõni meeskond jääbki hooaja peale võiduta, üht botti teises liigas 4 punktiga lõpetamas mäletad isegi. Ning kui sa peaksid järgmiseks hooajaks teise liigasse sattuma, siis usun, et vähemasti 1-2 võitu saaksid ikka kätte hoolimata rohkem kui tärnisest vahest. Nii palju ma siin teistest kehvem ka pole, et peaksin võiduta jääma, küsimus lihtsalt selles, kas võite tuleb piisavalt, et püsima jääda. Pole välistatud, et mullu liigavõiduta jäämine võibki mind päästa, kui suudan Blue Lionit edestada. Playoffid ei saaks kindlasti kerged olema. Praegu ma veel nii kaugele ei mõtle.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> sunday may 31 - 12:34
Ah kaaguta vähem kui mune pole :D
ee onuelver
User
Registered2014-09-02
ee Balthazor >> sunday may 31 - 15:07
Kudamoodi pole? Sina ju oledki minu munakene :P Ka-kaak!
Karikas on käes aeg aastataguse eest kätte maksta.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee antwonfisher >> sunday may 31 - 18:39, Edited sunday may 31 - 18:40
87. Kuus (10) performs a hard tackle on Mengfu (1) and the referee holds up red!

29. Jürisson (25) commits a horrible foul on Keres (2). The referee gives him a warning. Free kick for Chargers.

Vastavalt siis Kuus ja Keres minu satsist, Mengfu ja Jürisson Kosmose poolel.

Koduvile! :D
ee antwonfisher
User
Registered2013-05-28
ee Chargers
nz Luke Broadcast >> sunday may 31 - 18:57
hästi läheb sul
nz Luke Broadcast
Newbie
Registered2013-09-18
ee antwonfisher >> monday june 1 - 09:34
No ei lähe hästi ju. Suht kohutav seis võrreldes eelmise hooajaga, kuid see on reaalsus ja ma ei saa ikka aru kuidas ma tiitli kotti panin eelmine kord :D
ee antwonfisher
User
Registered2013-05-28
ee Chargers
ee Balthazor >> monday june 1 - 14:53
Küllap su taktika enam ei tööta uue mootoriga, ei teki enam rünnakuvõimalusi eriti. Oligi imelik, et 532-ga(2DM!) tekkis mul palju rohkem võimalusi kui 442 rombiga, mis mind 3 hooaja eest suisa kuivale jättis. Ning mõned lausa 622 abil said suuri võite, too formatsioon olla nüüd keelatud, kuniks saab tasakaalu. Ma ei tohi siia üles vist rohkem nägu näidata, sest siis muudetakse kohe mootorit, kui ma siia pääsen :D
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> monday june 1 - 15:00
mootorit ei muudetud
nz Luke Broadcast
Newbie
Registered2013-09-18
ee Balthazor >> monday june 1 - 17:08
Siis vist võeti üks hammasratas käigukastist ära :D aga ma pole ka autode alal mingi spets.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn