Arvestades, et staadioni uuendamise järel oli mul alla 2 miljoni järel :D nüüdseks on 60M kokku tiksunud, millega läheb raskeks kedagi saada. Tuleks keegi põhimeestest maha müüa, misjärel oleks viimane koht garanteeritud. Siis olnuks targem juba vabatahtlikult välja kukkuda. Aga eks hoian turul silma peal ja ehk näkkab mõni discount.
Laenamist pakub see, kes pole minu mäletamist mööda iialgi kedagi välja laenanud Laenulevõtuga on see jama, et reeglina selle tasemega, kellest mul kasu olekski, on mõni üksik ja siis pole neile kindlasti veel vajalikke atribuute juurde treenitud. Ning koondiseni läheb neil oi kui kaua aega, lisaks on siis ees meie superpõlvkond, kes nii ruttu oma kohti ei loovuta. 19-selt need kaitsjad mul 9* kohe kindlasti kätte ei saa, kuna mõlemad 15+ sündinud ja värkudel pole enne 25 aastat shortlisti üldse asja, sest tolle aja peale on keegi Bezmel seal ees (kelle puhul imestangi, et teda veel ikka shortlistis pole). Praegu on Peeglil hea laiutada, sest vanad on eest läinud ja superpõlvkond pole teda päris välja lükanud veel. Kuigi jah, taset tal napib :)