League of Estonia season 15

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

H33 (66)

ee Balthazor >> tuesday october 10 - 18:43

Et siis Haapsalu löömiseks teha uus Haapsalu? :D

ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> wednesday october 11 - 12:06

Jah aga ei treeniks mehi nii halvasti

ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> wednesday october 11 - 14:01

Mõtled poolikuid eelkõige kes pole ei DM ega AM? Kaitsjad on tal veits ebatäielikud keda annaks parandada veel aga poolikuid parandaks vist vaid halastav lask kuklasse. Kõige imelikum on see et tal on pea kõik oma noortekast tõmmatud- kuidas tal nii palju normaalseid lühikese ajaga tuli? Kui ma oma 5 viimast kasvataks suureks ja topiks siis põhisse kukuks ma nendega kindlalt kolmandasse.

Mäletan et Lootus tõmbas mõnda aega enne Tamme kahe staffiga noortekas aga tema teised tolle kandi noored pole lähedalgi sellele mis olid Haapsalul. Enne on tal Kiigajaan, Raja, Tiitus ja vist ka Ingel vb ka Golubev ja Tammus kes oleks 2 staffi ajast, aga ainus asjalik neist paistab Tiitus kes ehk samaväärne kui olid Haapsalul omal ajal. Ülejäänud pole keegi midagi nii erilist tulemas. 

ee onuelver
User
Registered2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Taavi >> wednesday october 11 - 14:17

Tal oli 2 YC staffi ja siis tõmbas paar hooaega , veits joppas ka mõne kena vennaga...

Kaitsjad tal täiesti treenimata jah ... midid võiksid kõõõvasti paremad olla , oleks mul selline meeskond siis ei langeks kuidagi MList välja :S

ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> wednesday october 11 - 17:20

No Golubev ja Tammus ei saa kohe kindlasti olla kahese staffi ajast, sest pärast neid tuli 15,17-ne tõmme mis ei tohiks siis võimalik olla. Kuskil detsembris nagu olnuks see muutus. 

Muidugi arvesta, et reservi poistele ma ei lao nende xp pidevalt välja, vast 1-2 korda hooaja jooksul, kui sedagi. Mõnel on vahepeal 100+k xp ka kogutud olnud. Treenin siis, kui kas vaja u21 esindusse parimaid valida või kehvikuid turule saata. 

Aga kellelgi on minu noorte peale vist pisuke kadedus tekkinud, et neid regulaarselt tõrvamas käiakse? :D Tamm juba sai nii, et lehti lendas, teada oma perspektiivituse ning nüüd järgmised ohvrid leitud. Ma ei leia sult isegi uut Kiigajaani mitte :D kui ehk mõni parem albaanlane sul varakult koondisse ei juhtu murdma ja tolle arvelt tõusma. No pole neist jah imemehi paistmas veel, kui muud ei tule, toovad vähemalt raha sisse, et paremaid asemele osta. Mul järgmine koondise shortlisti jõudja saab vist Tamm olema, kel seal tulevik peaks üsna kindel olema. Mingi väike võimalus on ehk Pärnasalul ka kunagi listi mahtuda, aga temast ei tule mingil juhul seal põhitegijat, nooremad teistest klubidest võtavad talt arvatavasti ka interlandide lootuse. Varsti ehitavad meie rikkurid omale TC11+ jt uued, milleks mul raha väga vaevaliselt tuleb. Siis jääb loota edasi Tiituse, Kubu ja kanakeste peale, vast jõuab mõni neist(Kubu kindlasti) enne, kui uute ehitiste toodang kustutab igasuguse võimaluse YC10 tavalistel noortel mingit koondist nuhutada.

ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> wednesday october 11 - 21:36

Ma tean niigi et mul pole häid oma noori ning mitte üks supertalent pole mul kah kuigi hea olnud vaid enamus täitsa mõtetud. Su enda jutust jäi mulje et ootad Tammest teist Kuuske- et näe Kuusk oli tegija juba 16selt aga minu Tamm jõudis sinnani alles 18selt vms.

ee onuelver
User
Registered2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Taavi >> wednesday october 11 - 21:50

Kuldne täht nimekõrval palju kenam kui torrese fake täht :D

ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> thursday october 12 - 04:14

Ning poolteist hooaega tagasi valitses seal täielik tühjus...

ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> thursday october 12 - 05:59

Päria edukad 2 hooaega jah :)

Club world cupiks suuri lootusi pole

ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> thursday october 12 - 06:29

No vaata, mis teeb üks mängija :D

nz Luke Broadcast
Newbie
Registered2013-09-18
ee Taavi >> thursday october 12 - 16:27

Hetke tasemel pole ta veel nii hea :D

Ei saanud liigas top assistijaks , CLis polnd top10gi

Finaalis tegi Klavan üldse ära

ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
ee Kaarel >> thursday october 12 - 17:24

Teel finaali tassis ju jubedalt ning finaalis polnud temast asja, sest et ta peal oli pool vastaste tiimi :D

ee Kaarel
User
Registered2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Taavi >> thursday october 12 - 17:26

Jah , aga Kuuske poleks oleksin samas seisus lihtsalt midfielder oleks ~25

ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> thursday october 12 - 18:19

Ei usu mina seda 

nz Luke Broadcast
Newbie
Registered2013-09-18
ee Taavi >> thursday october 12 - 19:18

On ju 670m vaba raha + 400-500m eest noori müüa...selle eest saaks päris hea midi

ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa