No Golubev ja Tammus ei saa kohe kindlasti olla kahese staffi ajast, sest pärast neid tuli 15,17-ne tõmme mis ei tohiks siis võimalik olla. Kuskil detsembris nagu olnuks see muutus.
Muidugi arvesta, et reservi poistele ma ei lao nende xp pidevalt välja, vast 1-2 korda hooaja jooksul, kui sedagi. Mõnel on vahepeal 100+k xp ka kogutud olnud. Treenin siis, kui kas vaja u21 esindusse parimaid valida või kehvikuid turule saata.
Aga kellelgi on minu noorte peale vist pisuke kadedus tekkinud, et neid regulaarselt tõrvamas käiakse? :D Tamm juba sai nii, et lehti lendas, teada oma perspektiivituse ning nüüd järgmised ohvrid leitud. Ma ei leia sult isegi uut Kiigajaani mitte :D kui ehk mõni parem albaanlane sul varakult koondisse ei juhtu murdma ja tolle arvelt tõusma. No pole neist jah imemehi paistmas veel, kui muud ei tule, toovad vähemalt raha sisse, et paremaid asemele osta. Mul järgmine koondise shortlisti jõudja saab vist Tamm olema, kel seal tulevik peaks üsna kindel olema. Mingi väike võimalus on ehk Pärnasalul ka kunagi listi mahtuda, aga temast ei tule mingil juhul seal põhitegijat, nooremad teistest klubidest võtavad talt arvatavasti ka interlandide lootuse. Varsti ehitavad meie rikkurid omale TC11+ jt uued, milleks mul raha väga vaevaliselt tuleb. Siis jääb loota edasi Tiituse, Kubu ja kanakeste peale, vast jõuab mõni neist(Kubu kindlasti) enne, kui uute ehitiste toodang kustutab igasuguse võimaluse YC10 tavalistel noortel mingit koondist nuhutada.