League of Estonia season 43

Forum: League forum rss-feed

Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?

Return to forum index

Hooaeg 14 (277)

ee Kaarel >> tuesday december 30 - 18:39
Raportitest lähtudes on mul täna hea võimalus Chargersit võõrsil üllatada :)
ee Kaarel
User
Registered2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Taavi >> tuesday december 30 - 19:09
Meistriliigast sõbralistis 3 inimest kes on viimasel kolmel kohal :D

Võtke kokku end :D

lööge veenus välja näiteks , ma ei suuda võita ta vastu eriti :S
ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
ee Kaarel >> tuesday december 30 - 19:38
Ja Chargersid on alistatud, yeah! Tähtsad 3 punkti mu satsile.
ee Kaarel
User
Registered2013-12-25
ee Taavi >> tuesday december 30 - 21:21, Edited wednesday december 31 - 08:17
väga hea :D langetame nüüd ta alla ära :D

Täna on lihtne plaan , võidame reinhardi ja lähme jooma
ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> friday january 2 - 17:45
Ei saa kohe mitte aru: kuidas on võimalik, et umbkaitsva taktikaga domineerin oluliselt tugevama vastase vastu (kuigi väravates see ei väljendu, aga viikki on siit kõva tulemus)? Mul pole High risk shooting, kuna pea kõigil on värkud paremad kui minul.
Nüüd on siis FC Torni kunagised 9 punkti käes, aga tema debüüthooaja 34 punkti tundub päris raske saak olevat koguda- pole siin sellist tiimi, kellelt kerged 4x3 punkti võiksin korjata. Pigem olen teistele selleks ise, kuigi nüüd on minult 4x3 lootus jäänud veel vaid neljale meeskonnale, viielt on vähemalt üks punkt kätte saadud.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> friday january 2 - 22:21
Ma ootan millal mul langus nüüd tulema hakkab :D vedamist vast omajagu olnud siiamaani
ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> saturday january 3 - 07:51
täiesti perses noh...karistuslöökidest imen iga mäng. iga mäng 3-4 kollast....ainsad vastaste löögid on sees. midagi pole teha:D
nz Luke Broadcast
Newbie
Registered2013-09-18
ee Balthazor >> saturday january 3 - 16:27
Hahaha :D minust pea 2 tärni nõrgem Liverpool teenib AA vastu ühe mänguga rohkem väravaid ja pealelööke kui mina kolmega. Ning kõige hullem- ta kasutab sama taktikat, mida minagi kasutasin esimeses mängus, kus mul ei tekkinud võimalustki. Küllap oli Alkohoolikutel ka mõni varumees platsil, aga seda ka ei oleks eeldanud, et ma tänavu kolmanda liiga tasemel siin esinen. Tänavu on kolmanda mõlemas grupis 3 meeskonda kes peaks Liverpoolist tugevamad olema.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Kaarel >> saturday january 3 - 17:59
Veids imelik jah, et ta 2 ära lajatas. Eriti seetõttu, et ta ründaja skoorimine on päris madal. Tundub nagu ta ei saakski mingit miinust löödud väravate peale. Samas kui mu kõvasti parem ründaja oli nagu äpu seal. Ei saanud pealegi löödud.

Kuid karikamängus toimus kaitses 2,6 palline muudatus. Nimelt põhikaitsja oli vigastatud ning otsustasin noorele hakkajale võimaluse anda. Raibe tegi penaltivea ka kohe. Peab järgmist võimalust kaua ootama.
ee Kaarel
User
Registered2013-12-25
ee Taavi >> saturday january 3 - 18:32
Kaarli vastu võin küll vist noored mängu panna , viimasest 6 mängust 1 võit , 1 viik ja 4 kaotust , julm
ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa
ee Kaarel >> saturday january 3 - 18:36
Kusjuures skaudimängud näitasid ka pidevalt kas 1.2 per game või 2.

Äkki mu mängijatel on mingi rohi su vastu või siis lihtsalt eriti motiveeritud. :D
ee Kaarel
User
Registered2013-12-25
ee Balthazor >> saturday january 3 - 19:25
Viimastes mängudes on mul olnud täitsa head esitused ning ikka kaovad kõik mul eest ära. Näis, mis täna saab, skaut ei luba küll mitte midagi head.
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> saturday january 3 - 19:44
4 mängu järjest kaotuseta ning tabeliseis näeb välja hullemgi kui 4 vooru tagasi. Selliste üleelamiste peale tuleb võõrsil viigiga liidri vastu vist rahul olla :D
ee Balthazor
User
Registered2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee antwonfisher >> saturday january 3 - 21:48
No ma ei saa enam üldse sellest süsteemist siin aru. Esimene ring läheb ülihästi ja nüüd on täiega rappa kõik minemas. Väravavaht imeb iga mäng vähemalt 2 sisse, esimene ring oli 7 vaja välja võtta, teise ringi nelja mänguga 9 olemas juba. Ei tea kas mängumootor topib väravavahile sangpommi taskusse kui tipus ollakse...
ee antwonfisher
User
Registered2013-05-28
ee Chargers
ee Taavi >> sunday january 4 - 05:13
Julm...laenu nooruk sai 18 päeva vigastust :s

http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-751070

Loodan et ta saab ikka mängud täis sest bot pole teda kõigis mängudes mängitanudki
ee Taavi
Community admin
Registered2014-01-17
ee FC Pusa