Kampe og strategi: Kamp indstillinger

Kamp indstillinger vil give bonus og straffe til dine spillere. De fleste indstillinger vil give en defensiv eller offensiv bonus afhængig af stillingen i kampen.

En defensiv indstilling betyder at dine spillere vil få en bonus i blokering og duellering og en straf i aflevering og målscoring.

En offensiv indstilling betyder at dine spillere får en bonus i aflevering og målscoring og en straf i blokering og duellering.

Standard

Standard kamp indstilling giver hverken bonus eller straf.

Spil for at vinde

Sig til spillerne at de skal forsøge at vinde kampen selvom det medfører en risiko for at tabe.

Dine spillere bliver offensivt indstillet når stillingen er lige eller dit hold er bagud, spiller neutralt når dit hold er foran med et mål og være defensivt indstillet når dit hold er foran med 2 eller flere mål.

Bonussen vil starte på et lille niveau og gradvist blive større efterhånden som tiden går. Jo tættere du kommer på slutfløjt desto større effekt vil denne kamp indstilling få.

Tilfreds med uafgjort

Brug denne indstilling når du er vil tilfreds med uafgjort frem for at forsøge at vinde.

Dine spillere vil spille defensivt, når kampen er lige eller når du er foran. Når du er bagud vil spillerne få en offensiv indstilling.

I lighed med "spil for at vinde" vil bonussen starte lavt og stige igennem kampen.

Minimer nederlaget

Brug denne indstilling når du forventer et dårligt resultat.

Holdet vil altid spille defensivt, også selvom du er bagud. Den defensive bonus vil være den samme igennem kampen.

Gå efter en stor sejr

Alt fremad og tage store risici for at få så mange mål som muligt.

Holdet vil spille offensivt fra start og fortsætte uanset scoren. Den offensive bonus er den samme igennem hele kampen.

Kontra angreb

Dine forsvarsspillere bruger i højere grad blockerin end tacklinger.

Denne indstilling giver nedsat i niveau i aflevering og duellering og et øget niveau i scoring og blokering. Det giver også en lille bonus i hurtighed.

Gå efter en hurtig scoring

Prøv at overrask modstanderen og få et hurtigt mål. Dette kan gøres i forsøget på at bryde et defensivt hold, som spiller for en uafgjort, op.

Dit hold vil starte med maksimal bonus på både offensivt og defensivt, men dette falder igennem kampen og bliver et nedsat niveau på offensivt og defensivt senere i kampen. Det medfører og lidt højere grad af udmattelse, når du vælger denne kamp indstilling.

I de første 10 minutter af hver halvleg vil dine spillere have en positiv bonus. Efter det tyvende minut af hver halvleg bliver det en større og større ulempe. Den højeste bonus opnås i første og i 46´erne minut. Den højeste straf (40% af den højeste bonus) er i den 45´erne og 90´erne minut. Ved overtid forbliver straffen konstant.